Zamieszczone przez ShaDe
zmiana turbo
Zwiń
X
-
zmiana turbo
Tagi: Brak
-
-
Turbo z silnika AHF, ASV będzie pasowało p&p.
Jeśli planujesz mody na większe moce, to poszukaj od ASZ lub ARL, też pasuje, tylko wylot z turbiny jest na szybkozłączke i potrzebna będzie odpowiednia przejściówka.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
-
moda raczej robil nie bede. To samochod dziewczyny wiec jej 90 km wystarczy. tylko tak jak teraz jezdzi to nawet 60 podejrzewam ze nie ma. Wymieniona przeplywka, filtry, komp czysty beb bledow wiec podejrzewam turbo. normalnie jazda jak staremNiech się toczy do końca, dalej i donikąd....amen
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jansmoda raczej robil nie bede. To samochod dziewczyny wiec jej 90 km wystarczy. tylko tak jak teraz jezdzi to nawet 60 podejrzewam ze nie ma. Wymieniona przeplywka, filtry, komp czysty beb bledow wiec podejrzewam turbo. normalnie jazda jak starem
Ja miałem taki problem kiedyś jak wyjechałem od mechanmika- samochów wogóle się nie zbierał. A co sie okazało, jak zmieniali pasek rozrządu to podnosili silnik do góry i wtedy zsunął się przewód podciśnieniowy z zaworu sterującego zaowrem na turbinie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perzyktZamieszczone przez Jansmoda raczej robil nie bede. To samochod dziewczyny wiec jej 90 km wystarczy. tylko tak jak teraz jezdzi to nawet 60 podejrzewam ze nie ma. Wymieniona przeplywka, filtry, komp czysty beb bledow wiec podejrzewam turbo. normalnie jazda jak starem
Ja miałem taki problem kiedyś jak wyjechałem od mechanmika- samochów wogóle się nie zbierał. A co sie okazało, jak zmieniali pasek rozrządu to podnosili silnik do góry i wtedy zsunął się przewód podciśnieniowy z zaworu sterującego zaowrem na turbinie
hmm a czy to nie jest tak, ze bez sterowania turbina popmuja na maksa od niskoch obrotow a przy wyzszych jest przeladowanie i wystepuje noflauf?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wojciech_Zamieszczone przez perzyktZamieszczone przez Jansmoda raczej robil nie bede. To samochod dziewczyny wiec jej 90 km wystarczy. tylko tak jak teraz jezdzi to nawet 60 podejrzewam ze nie ma. Wymieniona przeplywka, filtry, komp czysty beb bledow wiec podejrzewam turbo. normalnie jazda jak starem
hmm a czy to nie jest tak, ze bez sterowania turbina popmuja na maksa od niskoch obrotow a przy wyzszych jest przeladowanie i wystepuje noflauf?
[ Dodano: Sob 20 Gru, 08 10:15 ]
Zamieszczone przez ZiomalSprawdź mieszek przy Turbo , rozruszaj troche sztangę może bo moze to tylko zapieczone kierownice :|
Komentarz
-
-
perzykt, no i dokladnie o tym napisalem. Wydaje mi sie jednak, ze bez sterowania kierownicami silnik na wolnych obrotach pracowalby poprawnie, a tylko na wyzszych byloby przeladowanie i lapalby notlaufa. I jak wiesz po restarcie silnika byloby znow wszystko ok. Jesli on narzeka na ciagly brak mocy to wydaje mi sie, ze nie jest to problem nieporuszajacych sie z roznych powodow kierownic.
Komentarz
-
-
wojciech_, ale kolega Jans, tak to opisał , że możemy sobie powróżyć. Nie wiemy czy auto nie jedzie z dołu czy z góry.
Mogą to być też przewody podciśnieniowe przerwane tak jak miałem ostatnio w innym aucie.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wojciech_hmm a czy to nie jest tak, ze bez sterowania turbina popmuja na maksa od niskoch obrotow a przy wyzszych jest przeladowanie i wystepuje noflauf?PerfectService by
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cieplakkierownice w turbinie maja za zadanie zbijac doladowanie wiec jezeli nieporuszaja sie bo sa przypieczone, niedaja rady zbic doladowania i pojawia sie notlaufPerfectService by
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukas_igZamieszczone przez cieplakkierownice w turbinie maja za zadanie zbijac doladowanie wiec jezeli nieporuszaja sie bo sa przypieczone, niedaja rady zbic doladowania i pojawia sie notlauf
Takie jest zadanie kierownicy
Komentarz
-
Komentarz