Zamieszczone przez vwojtas
Kontrolka poziomu płynu w zbirniku spryskiwaczy
Zwiń
X
-
tak tylko jedna rzecz się zmieniła na plus w OIIFL według mojego doświadczenia i tego co zobaczyłem w etce to zbiornik mam 5,5l bez względu na to czy jest ze spryskiwaczami czy nie. Ja nie mam spryskiwaczy i spokojnie wlewam sobie 5l płynu. Teraz czekam na jakiś manual jak to można zrobić bo mnie też to denerwuje ze nie mam tej kontrolki. Czy wystarczy kupić sobie czujnik w wpiąć go do zbiornika a instalacja jest juz gotowa, czy może niestety trzeba kabelki ciągnąć do licznika co niestety nie jest juz takie proste(przynajmniej dla mnie)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arasno to widzę że jest z tym więcej roboty niż to warte...Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez radogolJeśli coś wiecie w temacie dajcie znać.
Jak się zaświeci to zamontuj czujnik w zbiorniczku i pociągnij kabelek do licznika.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez naverWyciągnij prawy halogen i zobacz czy masz czujnik płynu w zbiorniku na płynTempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
Komentarz