ahten, w rozmiarze, o którym mówisz, na dobrą sprawę w ogóle nie ma jakichś mega super opon, ja najczęściej posiłkuję się ADAC, z tym, że nie mają nowego testu dla tego rozmiaru:
[O1] wysiadl klakson
Zwiń
X
-
[O1] wysiadl klakson
witam
jadac w gory musialem strąbić pewnego cho...a ;] i w momencie trabienia nagle nastala cisza :roll: sprawdzilem ze bezpeicznik od klaksonu to ten zolty 20A jednak chyba jest dobry. (jak poznac zepsuty bezpiecznik? ) wiec moze jakis kabelek sie odlaczyl lub po prostu trabka siadla ;( gdzie sie ona znajduje?
probowalem szukac ale niestety nic nie znalalzem pewnie dlatego ze czesci forum nam brakujje;(
pozdrawiamSprzedam moja Octavie
1997r. klima elektryk i te sprawy info na priv
-
-
Przerabiałem to kiedyś w Focusie. U mnie problem był podwójny. Nie łączyły konektorki przy samym głośniku (titku ) W pierwszej kolejności wymiana konektorków a później i tak wymiana całego głośnika + owinięcie złączy skotem.
Dwa. Nie łączyły konektorki w złączce na kole kierownicy. Przeczyszczenie i przygięcie konektorów w kości. Od tego czasu wszystko hulało jak ta lala.
Mam nadzieje że to będą pomocne informacje.
Komentarz
-
-
kobus, w poprzedniej O1 jak kupowalem tez nie działał klakson. Dostałem się do niego od dołu, siedział pod reflektorem od strony kierowcy w okolicach chłodnicy (nie wiem czy to standardowe miejsce i wszedzie go tam zakładają). Popukałem w niego młotkiem lekko (był zaśniedziały) dostał powietrzem z kompresora i pomału zaczął trąbić aż się roztrombił na dobre.
Komentarz
-
Komentarz