krzysiekb123, jeżeli przeszkadza gniazdo zapalniczki to nie masz ori podłokietnika, jak ci zapalniczka nie potrzebna to odepnij gniazdo i po problemie
korodujaca klapa bagaznika
Zwiń
X
-
korodujaca klapa bagaznika
Witam
Mam 4letnia skode octavie II. Rok temu ja sprowadzilem z niemiec byla sprawdzana odnosnie grubosci lakieru. Z autkiem bylo wszystko ok. W sobote zauwazulem podczas mycia rdze na klapie bagaznika. SZok autko ma 4 lata i juz cos sie dzieje. Co mam robisz jest szansa na gwarancyjne zalatwienie sprawy??/
-
-
andriu79, ja mam Octe z 2003 i pod tylnym spojlerem na klapie tez zaczela wychodzic rdza,a,ze mam 10lat gwarancji na korozje pojechalem z tym do skody i zglosilem.Spytali ktorym jestem wlascicielem, skserowali ksiazke serwisowa i czekalem 3 tygodnie i sie nie doczekalem.Zajzalem do nich. Gosciu od razu mnie poznal, podszedl i powiedzial,ze dlugo czekali na odpowiedz i w ostatnich dniach nie sprawdzal maila.Sprawdzil przy mnie i powiedzial,ze Main Dealer chce wiecej szczegolow, a to oznacza powodzenie, bo nie napisal,ze NIE. Napisal je odrecznie i powiedzial,ze w poniedzialek badz wtorek bedzie odpowiedz. Takze jak masz ksiazke to gon do Skody- Cuda sie zdarzaja(mam nadzieje).
P.s grubosc lakieru tez sprawdzali. Ale po miernik musial gosciu pozyczyc z salonu LandRovera, bo im sie zepsol. SKODA AUTO LINCOLN.
Komentarz
-
-
mysle ze tak poprzednik mial robione wpisy ja bylem jak kupilem auto to mialo 98 tys zrobione pojechalem wymienic wszystkie plyny pasek rozrzadu ogolnie psrawdzili autko i bylo
ok pozniej bylem an wymiane oleju i filterkow
a reszta wszystko ok nie kwalifikujace sie do wymiany tak mnie informowali nie wiem ja sie ma do tego wszystkiego wymiana skrzyni na uzywke bo moja kleknela
A tak szczerze to moj seriwc w zg to totalna porazka kiedy nie pojade tzn kiedy nnie jezdzilem zawsze problem wiec od 3 mieisiecy nie jezdze do nich
Komentarz
-
-
Jak nie masz aktualnych to nawet jakby gwarancja byla na 10 lat, to nic z tego, bo brak pieczatki z przegladu konczy gwarancje na perforacje nadwozia.
Generalnie dziwne, ze rdzewieje, jeszcze w oII z tym sie nie spotkalem, wiec albo pomalujesz, albo kupisz nowa klape w tym samym kolorze, zeby nie trzeba bylo malowac, a swoja popchniesz dalej, komus kto i tak by musial ja malowac :twisted:
Komentarz
-
-
andriu79, warto spróbować zaprawką oryginalną wg numeru koloru auta. Jak się przyłożysz to nie będzie widać. Taki kpl. ma lakier kolorowy i bezbarwny. Przerabiałem to w fabii jak mi kamień odbił lakier. Koszt takiego zestawu to ok 30zł.
Pomalować zawsze zdążyszOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Komentarz