Czy przypadkiem kolega Drako nie był dziś koło 17 w przychodni na ulicy Belgradzkiej z żona i dzieckiem ?
kierunkowskazy
Zwiń
X
-
Niedawno tez raz mi działały a raz nie... Wymieniłem wyłącznik świateł awaryjnych i po kłopocie. Koszt 40 zł + 5 min. roboty. Podważasz delikatnie czymś cienkim (tak żeby nie porysować) i wyjmujesz. Trochę ciasno z wydłubaniem kostki, ale bez większych problemów. Poradzisz sobie.
Acha. Jak Ci zaczną znowu świrować te kierunkowskazy, to przywal z piąchy tuz nad czerwonym trójkątem - może na chwilkę pomoże, a już na pewno potwierdzi diagnozę uszkodzonego wyłącznika...
Komentarz
-
-
Heh zrobione, dzięki za pomoc.
Miałem przy sobie aparat więc w razie kłopotów innych osób odsyłam do zdjęć by zobaczyć gdzie są zaczepy.
U mnie problem leżał w zbyt małej odległości pomiędzy cewką a tą blaszką zwierającą. Stary przekaźnik już działa jak nowy.
Co ciekawe, szukając usterki odkryłem, że w pewnych pozycjach można tym przekaźnikiem włączyć dmuchawę przy wyłączonej stacyjce i bez kluczyka. Czy to normalne?
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Pozdrawiam
rokoski
Komentarz
-
Komentarz