Zamieszczone przez tom2212
Usuwanie rys
Zwiń
X
-
Witaj. Kredki niestety nie wystarczają na długo i jest problem z dobraniem koloru. Pasta polerska nie nadaje się do głębokich rys, narobisz sobie tylko większej szkody. Generalnie jak nie jesteś fachowcem od lakierowania aut to lepiej z tym nie rób sam a w miesięcznym aucie zwłaszcza. Najlepiej zleć to w ASO tak jak napisał morgh. Zrobią tak, że nie będzie śladu i szybko o tym zapomnisz. Pozdrawiam i życzenia wszystkiego najgorszego dla wandali :zastrzelic :box :grrrSzerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.
Komentarz
-
-
Nowe auto - to tylko serwis ASO albo dobry zakład rzemieślniczy który para sie takimi naprawami ale jest ryzyko że kiedys w ASO to odkryja i stracisz gwaracnje na cała blache.
Ja kupiłem octavie latem i zaraz na masce ktos zrobił rysę- po prostu ktos szedł wzdłuż parkingu i jechał czyms po maskach(samochody obok miały takie same rysy). na szczescie uszkodzona została tylko warstwa bezbarwnego- zastanawiałem sie czy nie użyć pasty tempo ale zrezygnowałem i kupiłem regenerator do metalików Carplan i trochę musiałem się namęczyć ale rysy nie widać. Potem dałem wosk carplan do metalików ale nie koloryzujący tylko zwykły.
Komentarz
-
Komentarz