A co z edc17 wiadomo cosik ?
Problem po deszczu
Zwiń
X
-
Problem po deszczu
Witam.
Od kilku msc jestem posiadaczem Octavii, silnik 1.6 - gaz.
Kilka razy w tym czasie miałem problem z autem - jak sie ostatnio okazuje ma to związek z opadami deszczu. Przy mocnych opadach podczas jazdy nagle się dławił i gasł. Początkowo myślałem że może ma to związek z instalacją gazową, ale jak potem wyszło - przy benzynie było to samo. W dniach bez dużego deszczu zawsze wszystko chodziło idealnie. Ponieważ ostatnio deszczu dosyć sporo znowu zaczęły się problemy, jak na razie udało się dojśc do tego że przyczyną nie jest sam padający deszcz, tylko sytuacja ma miejsce w momencie kiedy na przykład wjedzie się w kałużę itp. Czyli że pewnie jest jakiś problem "od dołu", zapewne coś z elektryką.(po 2-3 godzinach samochód normalnie odpala i bez problemu można jechać)
Czy ktoś z Was miał taki problem i co ewentualnie może być powodem?
pozdrawiam
-
-
Zamieszczone przez lookash_Ja również miałem problemy z zalewanym podszybiem. Przeglądnięte raz i uszczelnione, teraz wszystko hula
Jak uszczelniłeś podszybie? Tylko co kupiłem Octavie I, ma na szybie u dołu całą wykruszoną cieniutką uszczelkę? Czy idzie kupić samą uszczelkę? Czy uszczelniałeś czymś innym i inaczej.Kasjanow
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Kasjanow55Jak uszczelniłeś podszybie?
Komentarz
-
Komentarz