Zamieszczone przez terre
[O1] Dioda w dzrzwiach i problem z lusterkami
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
1. Mianowicie, kiedy odrygluję drzwi, dioda przy kołku powinna się wyłączyć, a ona się pali.
2. Kiedy przełącze sterowanie lusterka na lewe, i kiedy chcę zmienić jego położenie, to w tym samym czasie porusza się lusterko prawe. Kiedy ruszam prawym lusterkiem jest wszystko dobrze. O co tu chodzi ? :evil:
-
-
Zamieszczone przez macio2832. Kiedy przełącze sterowanie lusterka na lewe, i kiedy chcę zmienić jego położenie, to w tym samym czasie porusza się lusterko prawe. Kiedy ruszam prawym lusterkiem jest wszystko dobrze. O co tu chodzi ? :evil:
Zamieszczone przez macio2831. Mianowicie, kiedy odrygluję drzwi, dioda przy kołku powinna się wyłączyć, a ona się pali.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez macio2831. mam tylko pilot od alarmu, nie mam zamków w dzrwiach (inteligentne rozwiazanie)
Zamieszczone przez macio2832. Octa po lifcie, jest osobne sterowanie lewym, osobne prawym lusterkiem.
Jest to po ze jak jezdzi dwoch kierowcow, to najczesciej wystarczy przekrecic lewe i automat przestawi tak samo prawe i tego drugiego nie musisz regulowac.
Komentarz
-
-
2. No dobra, niech będzie i tak. Ale czemu dopiero teraz tak zaczęło się dziać, a wcześniej każde chodziło osobno? (L-lewe, P-prawe) Moduł komfortu?
1. Mimo iż bębenek jest w klapie bagażnika, to nie darady otworzyć klapy z klucza, bo bębenek jest zapchany jakimś syfem i klucza nie da rady włożyć (identycznie jak w Felici)
Komentarz
-
-
Moze kiedys nie zwracales na to uwagi ??
W OII da sie to wylaczyc z poziomu VAG-a w OI nie przypominam sobie zeby byla taka opcja.
Z dioda, to nie wiem czemu nie odlacza. Jak dioda miga, to klamki od srodka normalnie otwieraja drzwi, bo ta dioda pokazuje dzialanie systemu SAFE, a wiec po zamknieciu drzwi nie ma mozliwosci otwarcie drzwi od srodka, bo pociagniecie klamki powoduje otwarcie rygla, ktory w momencie puszczania klamki wpada znow.
Komentarz
-
Komentarz