Zamieszczone przez terre
[O1] Dioda w dzrzwiach i problem z lusterkami
Zwiń
X
-
maxi-dot to lopatologicznie rzecz ujmujac duzy komputer:-) Po srodku pomiedzy predkosciomierzem, a obrotomirzem masz duzy wyswietlacz. Dzieki temu masz mozliwosc konfiguracji kilku elementow w samochodzie. Wyswietla informacje z audi/navi/telefonu. Pokazuje srednia spalania, czas podrozy, niedomkniete drzwi i wiele innych szczegolow. Naprawde przydatna rzecz.Tagi: Brak
-
-
1. Mianowicie, kiedy odrygluję drzwi, dioda przy kołku powinna się wyłączyć, a ona się pali.
2. Kiedy przełącze sterowanie lusterka na lewe, i kiedy chcę zmienić jego położenie, to w tym samym czasie porusza się lusterko prawe. Kiedy ruszam prawym lusterkiem jest wszystko dobrze. O co tu chodzi ? :evil:
-
-
A czytales instrukcje obslugi, a szukales na forum. TAK TO DZIALA :idea:Zamieszczone przez macio2832. Kiedy przełącze sterowanie lusterka na lewe, i kiedy chcę zmienić jego położenie, to w tym samym czasie porusza się lusterko prawe. Kiedy ruszam prawym lusterkiem jest wszystko dobrze. O co tu chodzi ? :evil:
Nie powinno to tak dzialac. A jest roznica czy czynisz to z pilota czy z klucza w zamku ??Zamieszczone przez macio2831. Mianowicie, kiedy odrygluję drzwi, dioda przy kołku powinna się wyłączyć, a ona się pali.
Komentarz
-
-
W bagazniku tez nie masz bebenka ??Zamieszczone przez macio2831. mam tylko pilot od alarmu, nie mam zamków w dzrwiach (inteligentne rozwiazanie)
No to jeszcze raz mam napisac czerwonym boldem. Tak to dziala. Jak regulujesz najpierw LEWE to ustawiasz sobie lewe i przy okazji reguluje sie PRAWE, potem przelaczasz na regulacje prawego i poprawiasz jesli cos jest nie tak.Zamieszczone przez macio2832. Octa po lifcie, jest osobne sterowanie lewym, osobne prawym lusterkiem.
Jest to po ze jak jezdzi dwoch kierowcow, to najczesciej wystarczy przekrecic lewe i automat przestawi tak samo prawe i tego drugiego nie musisz regulowac.
Komentarz
-
-
2. No dobra, niech będzie i tak. Ale czemu dopiero teraz tak zaczęło się dziać, a wcześniej każde chodziło osobno? (L-lewe, P-prawe) Moduł komfortu?
1. Mimo iż bębenek jest w klapie bagażnika, to nie darady otworzyć klapy z klucza, bo bębenek jest zapchany jakimś syfem i klucza nie da rady włożyć (identycznie jak w Felici)
Komentarz
-
-
Moze kiedys nie zwracales na to uwagi ??
W OII da sie to wylaczyc z poziomu VAG-a w OI nie przypominam sobie zeby byla taka opcja.
Z dioda, to nie wiem czemu nie odlacza. Jak dioda miga, to klamki od srodka normalnie otwieraja drzwi, bo ta dioda pokazuje dzialanie systemu SAFE, a wiec po zamknieciu drzwi nie ma mozliwosci otwarcie drzwi od srodka, bo pociagniecie klamki powoduje otwarcie rygla, ktory w momencie puszczania klamki wpada znow.
Komentarz
-
Komentarz