Zamieszczone przez milosz.k
[O1] Airbag pasażera - cały czas OFF
Zwiń
X
-
Cytat:
"Lampka kontrolna znajduje się w lampce oświetlenia wnętrza z przodu. Po każdym włączeniu zapłonu przez kilka sekund świeci lampka kontrolna w w zestawie wskaźników (samodiagnoza) Lampka kontrolna świeci, gdy jest wyłączona poduszka powietrzna pasażera lub także boczna poduszka powietrzna. Gdy lampka kontrolna w zestawie wskaźników miga, w układzie poduszek powietrznych jest usterka. Wówczas natychmiast należy się udać do stacji obsługi Skoda" - koniec cytatu.
Źródło: Skoda Octavia Tour - Instrukcja Obsługi, dział "Bezpieczeństwo", strona 108NO HOPE - NO FEAR...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LoMena kilka sekund zapala się przy lampkach sufitowych kontrolka "AIRBAG OFF".
Normalnie ma być tak:
-po włączeniu zapłonu na kilka sekund się zapala i gaśnie
- po dezaktywowaniu poduszki pasażera lub bocznych świeci się na stałe
Oczywiście to wszystko oprócz lampki w zestawie wskaźników.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Panowie mam problem . Jakiś czas temu skradziono mi moją skodzinę ,policja ją jakimś cudem znalazła ale w stanie rozebranym tzn.cały przedział pasażerski do gołej blachy.Od tego momentu dzieją się cuda.Głównie chodzi mi o to że po rozebraniu poduszek złodzieje uszkodzili kostkę łączącą poduchę .Cz można ją wyeliminować lutując przewody.Proszę o pomoc po wykasowaniu błędu po paru dniach problem wraca.marcelm38
Komentarz
-
Komentarz