To przez oslone pod silnikiem to cholerstwo tez przelezie?
[O1] orginalne czujniki parkowania
Zwiń
X
-
[O1] orginalne czujniki parkowania
Witam
Pytanie do kogoś kto ma wersję O1 sedan lift z oryginalnymi czujnikami parkowania. Chciałbym zamontować oryginalnego park tronica do mojej octavi. Wszystko już mam tylko czeka na montaż. Prosił bym o podanie odległości między czujnikami tak jak jest to w oryginale.
z góry dzięki za pomoc
-
-
kabn, mam oryginalne czujniki parkowania, mierzyłem od środka czujników. a-od nadkola 71cm, b- 44,5 cm, c- 44 cm, d- 44,5 cm, e- 71 cm, fghi- 53,5 cm, jklm- 2,8 cm. JKLM mierzyłem od środka czujnika do dolnej granicy listwy. Pomiar uważaj za orientacyjny, odległość od podłoża (fghi) może być przecież inna w zależności od załadowania bagażnika. A poza tym zimno jak djabli i ręce mi zmarzły :x
[ Dodano: Sro 27 Sty, 10 18:47 ]
czesiu1929, centralka chyba nie jest w bagażniku tylko w słupku kierowcy bo tam piska a może ja się mylę?Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.
Komentarz
-
-
dzięki za pomoc zabieram się do montowania ;-)
jutro dam znać jak wyszło
pozdrawiam Kabn
[ Dodano: Sro 27 Sty, 10 23:46 ]
Witam
jak na razie wszystko pasuje, czujniczki zamontowane i kable przeprowadzone do auta ;-)
jutro próba działania całego systemu
[ Dodano: Pią 29 Sty, 10 13:05 ]
Wczoraj późnym wieczorem wszystko odpaliłem czujniki działają, wszystko jest ok
więc jeszcze raz dzięki za pomoc
Komentarz
-
-
[O1]
Zamieszczone przez czesiu1929ja nie mogę zlokalizować centralki, parcotronic mi nie działa
Pozdrawiam,
Daniel
P.S.
Trzy pytania:
Czy może ktoś podać odległość czujek oryginalnych w OI Kombi w pionie od krawędzi czarnej listwy ? Mam 2 instrukcje i każda mówi inaczej...
Czy czujki można lakierować ??
Na centralce mam 3 przełączniki. 1. ciszej - głośniej, 2 i 3 wygląda że służy do ustalania zakresu działania czujek, z tym że na jednym rysunku jest kombi a na drugim hatchback - może ktoś orientuje się o co chodzi z 2 i 3.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez otiNa centralce mam 3 przełączniki. 1. ciszej - głośniej, 2 i 3 wygląda że służy do ustalania zakresu działania czujek, z tym że na jednym rysunku jest kombi a na drugim hatchback - może ktoś orientuje się o co chodzi z 2 i 3.Załączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Krzycho-63w combi tak samo
[ Dodano: Nie 13 Lut, 11 22:55 ]
Panowie - może ktoś coś mi podpowie jak powyżej ??
[ Dodano: Nie 13 Mar, 11 16:03 ]
to może chociaż odległości j,k,l,m, orginałów w OI Kombi ktoś moze podać dla weryfikacji ??
Komentarz
-
Komentarz