Jak to wszystko w rodzinie zostaje :szeroki_usmiech
Utrata mocy a kontrolka servis
Zwiń
X
-
Utrata mocy a kontrolka servis
Witam serdecznie, dzis na trasie zaniepokoiło mnie zachowanie mojej OI ponieważ po przejechaniu jakiś 200 km gdzie wszystko było ok (na ostatnich kawałkach ok 150km/h) gdy przez warunki pogodowe odpóściłem troche i później znowu chciałem przyspieszyć auto zamuliło:/ Miałem wrażenie jakby turbina przestała działać. Czy może mieć to związek raczej z kończącą się turbiną, tym że jakieś 300km temu wyświetliła mi się kontrolka service czy może wina paliwa bo przed trasą dolewałem pół zbiornika ale w tym miejscu gdzie zawsze. Dodam jeszcze, że zjechałem na stacji zgaśiłem auto, odczekałem troche zapaliłem ponownie na desce nie wyskoczył żaden błąd, a problem zniknął :/
-
-
Zamieszczone przez flor-ekodczekałem troche zapaliłem ponownie na desce nie wyskoczył żaden błąd, a problem zniknął :/
Zamieszczone przez flor-ekjakieś 300km temu wyświetliła mi się kontrolka service
Zamieszczone przez flor-ekCzy może mieć to związek raczej z kończącą się turbinąW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez flor-ekodczekałem troche zapaliłem ponownie na desce nie wyskoczył żaden błąd, a problem zniknął :/VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Co do servisu udało mi się go wykasować tak jak było to opisane, olej wymieniony był w między czasie (dbam o to dokładnie) ale nie robie takich rzeczy w aso więc nie kasowali.
Co do notlaufa widze że nawet vag wiele nie zmieni i nie zdjagnozuje, więc popatrze ile się da samemu od podstawowych przypadków jak nie pomoże będziemy ją leczyć u specjalisty.
Czy w takim przypadku, skoro się to odblokowało, będzie się to powtarzać czy nie ma na to reguły?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez flor-ekCzy w takim przypadku, skoro się to odblokowało, będzie się to powtarzać czy nie ma na to reguły?
Zamieszczone przez flor-ekCo do notlaufa widze że nawet vag wiele nie zmieni i nie zdjagnozujeW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
Komentarz