Zamieszczone przez maxpaynemm
[O1] turbo z 1.9 TDI ASZ
Zwiń
X
-
[O1] turbo z 1.9 TDI ASZ
witam
niedługo zmieniam turbo z mojej octy na większe, w związku z tym mechanik zaproponował mi 500 PLN za moją (200kkm przebiegu).
Czy to ok cena? Czy można krzyknąć więcej?
Dodam, że na turbinie jeżdzę cały czas na seryjnym programie (dopiero jakieś 3 tygodnie temu był wirus bezpieczny na 160 KM/370 Nm) i turbina sprawdza się bez zarzutu.
Podpowiedzcie, proszę.„Jeśli chcesz gdzieś dojść, najlepiej znajdź kogoś, kto już tam doszedł”
"A jeśli czegoś się nie da zrobić - znajdź kogoś, kto o tym nie wie. Przyjdzie i to zrobi."
Czarny Rider, kręcący się w okolicach Płocka
-
-
gt22 :diabelski_usmiech
[ Dodano: Czw 11 Mar, 10 13:52 ]
to w takim razie wystawie ją na forum na sprzedaż, może komuś się przyda. podziękował„Jeśli chcesz gdzieś dojść, najlepiej znajdź kogoś, kto już tam doszedł”
"A jeśli czegoś się nie da zrobić - znajdź kogoś, kto o tym nie wie. Przyjdzie i to zrobi."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981starozytny, a można wiedzieć po ile chodzą te gt22?
uzywke mozna znalezc ale ciezko jakies 1500 - 1800 pln
ale trzeba trafic na pewna, regenerowane sa do kitu
problemem jest tez koszt przeróbek pod te turbo poniewaz do octvii nie pasuje ona plug&play niestety
tego rodzaju turbo wystepuje w starszych rocznikach BMW 3 litra i musisz jeszcze znalezc takie bez elektroniki tylko z gruszka regulacyjna.
Zamieszczone przez sew1981a i czy w asz OI i awx SI jest taka sama turbina fabrycznie?„Jeśli chcesz gdzieś dojść, najlepiej znajdź kogoś, kto już tam doszedł”
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981a i czy w asz OI i awx SI jest taka sama turbina fabrycznie?Skodżitsu AGR+ by Dynosoft
Komentarz
-
Komentarz