a jakieś rezerwowy samochód masz :lol:
[O2] odbój-osłona tylnego amora
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez wicher12czyli mam rozumieć żeby wymienić te osłony to trzeba wykręcać cały amortyzator czy tylko samą górę amortyzatora ?VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
Dobra, a jak wkladacie to cudo, jak od gory jest metalowe mocowanie. Przeciez od gory idzie odlew alu, odbojnik, oslona ktora do odboju jest mocowana.
Chyba ze odkrecacie gora i potem jak ginekolog krecicie przy amorze, ale to dla mnie glupota, bo odkrecic jedna srube na dole to kilka sekund i amor lezy na ziemi i latwiej chwycic rdzen amora, zeby odkrecic nakretke i potem zdjac odlew wraz z odbojnikiem i oslona.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftDobra, a jak wkladacie to cudo, jak od gory jest metalowe mocowanie. Przeciez od gory idzie odlew alu, odbojnik, oslona ktora do odboju jest mocowana.
Chyba ze odkrecacie gora i potem jak ginekolog krecicie przy amorze, ale to dla mnie glupota, bo odkrecic jedna srube na dole to kilka sekund i amor lezy na ziemi i latwiej chwycic rdzen amora, zeby odkrecic nakretke i potem zdjac odlew wraz z odbojnikiem i oslona.VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
Komentarz