Zamieszczone przez Twelvi
Silnik-AGR czy ALH
Zwiń
X
-
Slawekkul1, AGR jest nie to zajeżdzenia , nie ma przynajmniej turba na zmiennej geometrii więc zamulanie mu nie straszne , natomiast ALH to prawie to samo co ASV (110) rózni się softem i wtryskami wiec bardziej podatne na modyfikacje i lepiej jeżdzi od AGRByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Ambiente
- 2010
- 102
- Octavia III combi (5E5)
- ALH 1.9 TDI VP 90 KM
- BJB 1.9 TDI PD 105 KM
- CHPA 1.4 TSI 140 KM
Zamieszczone przez ZiomalSlawekkul1, AGR jest nie to zajeżdzenia , nie ma przynajmniej turba na zmiennej geometrii więc zamulanie mu nie straszne , natomiast ALH to prawie to samo co ASV (110) rózni się softem i wtryskami wiec bardziej podatne na modyfikacje i lepiej jeżdzi od AGR
Komentarz
-
Zamieszczone przez giqusALH nie ma turbiny o zmiennej geometrii łopatek
ALH to to samo co AHF/ASV z tym, że na wtryskach z SDI. Zmieniasz wtryski w ALH na takie od AHF/ASV i masz pełnowartościowe 110KM (czasem nawet z niezłym giftem).W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
AGR mniej problematyczny, ALH lepsza baza pod tanie modyfikacje do 140 koniwww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981http://otomoto.pl/skoda-octavia-1-9-tdi-salon-polska-C11096796.html
handlarze, trzebaby dobrze sprawdzić to auto, i przede wszystkim zobaczyć na wlepie czy to alh czy agr.VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Znam goscia, ktory ma podobno na sprzedaz Octavie OI Rider ALH z czipem na 125KM za ~27tys zl.
Kolega z tego co wiem byl nawet zarejestrowany na naszym forum przed padnieciem serwera. Auto stoi w Rumi kolo Gdynii i wiem, ze kolega o nie dbal niestety dawno juz z nim nierozmawialem i niewiem czy wogole mam do niego kontakt.
Wydaje mi sie, ze jest to to auto:
otomoto.pl to internetowa giełda samochodowa. W otoMoto kupisz i sprzedasz samochody osobowe, dostawcze, ciężarowe i motocykle, ale także maszyny o różnym przeznaczeniu, np. budowlane i rolnicze.
Co do AGR-a to moj ma nalatane 241kkm i jest to przebieg w 100% orginalny i jesli chodzi o turbo to nie ma do tej pory zadnych problemow. W silniku wymieniam tylko olej co 15kkm, a pod maska do tej pory wymieniony 2xprzeplywomierz, zawor N75x1 i czujnik temperatury czieczy chlodzacej. Aha i jeszcze zwiekszalem w zeszlym roku dawke na rozruchu.
Komentarz
-
Komentarz