[O1] sprzegło do AGR

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Piotrus
    Rider
    • 2004
    • 524

Zamieszczone przez bono111
    panowie ja posiadam agr z 2002 grudzien kupiony w polsce i nie mam dwumasy , sprawdzone -przebieg 411 tyś
    Dziwne, jednomasowe koło było w silnikach do nr AGR035000, później wstawiali dwumasę. W 2002 na 100% musisz mieć silnik o wyższym nr . Widziałeś na własne oczy że masz koło jednomasowe? Jesteś właścicielem auta od nowości ?
    Piotruś
    AGR(RIP) + ALH

Komentarz

• bono111
      Classic
      • 2010
      • 12

w pierwszym ASO serwis do 290 tkm a teraz w drugim wimar do konca i sprzegła nie wyminialismy wiec poprosiłem by sprawdzili , wklepali vin i i sam na kombie z rozbiciem na elementy nie było tam dwumasy tylko sztywne sprzegło bez koła dwumasy , fizycznie nie była wyjmowana skrzynia bo lata na razie tylko po puszczeniu sprzegła na jałowym mały stuk od łozyska na wałku sprzegłowym ,taka była weryfikacja.

Komentarz

• Piotrus
        Rider
        • 2004
        • 524

Zamieszczone przez bono111
        w pierwszym ASO serwis do 290 tkm a teraz w drugim wimar do konca i sprzegła nie wyminialismy wiec poprosiłem by sprawdzili , wklepali vin i i sam na kombie z rozbiciem na elementy nie było tam dwumasy tylko sztywne sprzegło bez koła dwumasy , .
        No to będziesz zaskoczony przy demontażu ... :twisted:
        Piotruś
        AGR(RIP) + ALH

Komentarz

• rafał88ocp
          Ambiente
          • 2009
          • 164

czy kolo zamachowe od golfa III o nr 037 105 271K pasuje do modyfikacji sprzęgła do agr na jendomasowe Robił ktoś na takim kole sprzęgło w Agr

[ Dodano: Sro 09 Mar, 11 12:43 ]
          Jak to tylko możliwe to niech ktoś da odp bo jestem 2 klientem na to kolo i może mi sie sprzedać. Z góry dzięki za pomoc.
          MOJA http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38010

Komentarz

Pracuję...