[O1] dziwne działanie licznika

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • majerskywojteq
    Classic
    • 2011
    • 13

:twisted:

• radek123
    Classic
    • 2010
    • 20

Witam klubowiczów ostatnio w mojej octawi 01 rocznik 98 pojawił się problem z licznikiem.Otóż rano po przekręceniu kluczyka zauważyłem że nie świeci się połowa kontrolek tj.poduszki,olej,imobilajzer,poziom płynu chłodniczego,po odpaleniu nie działał obrotomierz licznik i kontrolki od paliwa i temperatury.Po kilku odpaleniach wszystko wróciło do normy działało przez chwile potem znów to samo.Zaczeło dopiero działać po uderzeniu w deskę nad licznikiem i tak do dziś.Pojechałem na kompa ale nic znalazł żadnych błędów.Co z tym fantem zrobić.

Komentarz

• JanuszSz
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2835
      • Superb II combi (3T5)

Zamieszczone przez radek123
      poziom płynu chłodniczego
      Masz coś takiego?
      Co z tym fantem zrobić.
      Najlepiej używać szukajki
      np.to:http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=19655
      Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• radek123
        Classic
        • 2010
        • 20

Aleś dał odpowiedz, pamiętaj 'milczenie jest złotem' a najbardziej wtedy gdy niema się zupełnie nic do powiedzenia.Jak się nie znam to się nie wypowiadam,ale Lubelaki tak mają.

Komentarz

• JanuszSz
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 2835
          • Superb II combi (3T5)

Podałem Ci link do recepty na opadające wskazówki.Masz problem z przeczytaniem,czy chcesz,żebym Ci naprawił?Jeśli tak,to podeślij zestaw wskaźników,po naprawie i zainkasowaniu wynagrodzenia odeślę.
          Masz jeszcze raz ten link,wystarczy tylko kliknąć,nie trzeba przeklajać do przeglądarki. :P

Tak się składa,że troszkę się znam na budowie i naprawie O1 i jeśli zabieram głos,to merytorycznie i konkretnie.
          A jak obejrzysz,to przeproś mnie i wszystkich mieszkańców Lublina.
          Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• hermioli1
            Rider
            • 2009
            • 322

JanuszSz, lepiej nie zadzieraj......

Sorry za OT ale nie mogłem sie powstrzymać :diabelski_usmiech
            W zalewie Wiślanym pływał dziadek z babką,
            Babka utonęła do góry kudłatką.
            Oj nie żal mi babki jak tej jej kudłatki,
            Bo bym sobie uszył pomponik do czapki!!!

Komentarz

• dj_lawa23
              Ambiente
              S_OCP Member
              • 2007
              • 127

Witam klubowiczów ostatnio w mojej octawi 01 rocznik 98 pojawił się problem z licznikiem.Otóż rano po przekręceniu kluczyka zauważyłem że nie świeci się połowa kontrolek tj.poduszki,olej,imobilajzer,poziom płynu chłodniczego,po odpaleniu nie działał obrotomierz licznik i kontrolki od paliwa i temperatury.Po kilku odpaleniach wszystko wróciło do normy działało przez chwile potem znów to samo.Zaczeło dopiero działać po uderzeniu w deskę nad licznikiem i tak do dziś.Pojechałem na kompa ale nic znalazł żadnych błędów.Co z tym fantem zrobić.
              Ślepa jedna (lub więcej) przelotek na drukowanej płycie głównej licznika. Często się wypalają tak same z siebie (u mnie było podobnie). Oddaj komuś kto ogarnia temat i za "niedużo" ci naprawi.

Komentarz

Pracuję...