Zamieszczone przez karmel
100m nie było góra 50m
dokładnei pozdrowienia dla kolegów Srebrna KOL czarna KRA (nie wiem czy czara to nie kolegi jama89)
100m nie było góra 50m
Octavia kwiecien 2004 r 1.6 benz BFQ , climatronic , pelna elektryka , karta antynapadowa itp dosc bogata wersja .. Prosilbym o wasze zdanie na ten temat, czy naprawiac tanim kosztem czyli jakies zamienniki itd kupic oryginaly na ktore nie starczy mi pieniedzy z ubezpieczenia ( napewno ) a zostala tu zatwierdzona szkoda calkowita ... Wchodzi jeszcze w gre opcja sprzedazy , jezeli tak to jaka cena moge proponowac na jakims allegro badz ogloszeniach , jezeli sie ktos zna mniejwiecej to prosilbym o tzw "wycene" swoim okiem. Moze dla przykladu podam akurat taki link z allegro jednej skody rozbitej : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8314525 

a jak myslicie ile mnie naprawa moze wyniesc? same jaski z decha beda najdrozsze z tego wszystkiego .. a oplaca sie wstawiac jakies badziewne czesci tzn. zamienniki zamiast oryginalnych ktore byly ,czy nic nie dorowna orygialnym czescia, fakt ze to nie sa czesci typu amortyzatory czy cos innego ze najlepiej oryginalne no ale sam fakt .. moze zrobic jakims "tanim kosztem" pojezdzic z rok i wtedy sprzedac? co proponujecie koledzy ?
k

k
za max 2tys zł naprawisz autko, jednak nie będzie poduszek... Nie wiem nawet ile mogą nowe kosztować - pewnie z tysiąc spokojnie...
pozdrawiam

Komentarz