czesc BioBogon.czy masz na mysli probe w aso czy moze u jakiegos dobrego magika samochodowego?moze w servisie bosh-a'.problem w tym ze tam gdzie mieszkam mieszka duzo bogatych burakow-wiec warsztaty zeruja na niewiedzy ludzkiej i wciskaja ciemnote ze az milo.mnie juz niejednokrotnie chcieli naciagnac na cos co bylo zupelnie sprawne -stad moje obawy .wiec tylko aso wchodzi w rachube?
[ Dodano: Sro 25 Paź, 06 18:41 ]
PawelT-mysle ze jakby byly zapieczone kierownice turbiny to w ciagu 1000 kilometrow przejechanych (po wejsciu trybu awaryjnego)blad by sie powturzyl .a tu wszystko w pozadalu .apropos. zauwazylem ze masz ten sam model co ja wiec jakby ci sie kiedys chcialo to moglbys podzielic sie doswiadczeniami przez g-g na przyklad.dzieki za zainteresowanie tematem
[ Dodano: Sro 25 Paź, 06 18:41 ]
PawelT-mysle ze jakby byly zapieczone kierownice turbiny to w ciagu 1000 kilometrow przejechanych (po wejsciu trybu awaryjnego)blad by sie powturzyl .a tu wszystko w pozadalu .apropos. zauwazylem ze masz ten sam model co ja wiec jakby ci sie kiedys chcialo to moglbys podzielic sie doswiadczeniami przez g-g na przyklad.dzieki za zainteresowanie tematem
Komentarz