Czyżby zapowietrzony układ hydrauliczny sprzęgła? albo brak płynu? (jeśli sprzęgło jest na linkę to może się linka zrywać).
[O1] pikanie
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O1] pikanie
witam szanowne grono mam pytanie czasem ale nie zawsze po zapaleniu pojawja sie trzykrotni sygnał piiiik piiiik piiik a wskazówka predkosciomierza podskakuje do góry przy starcie płyn w hamulcach jest w zbiorniczku wyrównawczym jest akumulator kreci bdb olej w silniku jest a ta cholera czasem sobie cos przypomni o tym pikaniu i mnie wnerwia powiedzcie co to moze byc prosze o pomoc i z góry serdecznie dziekuje i pozdrawiam
-
Spróbuj ściągnąć złączkę od zbiornika płynu chłodniczego i będziesz wiedział czy to taki sam dźwięk. Jeśli tak, to styki w zbiorniczku są zabrudzone. Gdzieś już o tym czytałem, ale nie daję głowy że to je to.
Komentarz
-
dolej płynu troszkę ponad max do układu chłodzenia.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Komentarz
-
jak cos to nie zlaczke , a w srodku zbiorniczka nalot , kamien na elektrodachZamieszczone przez krzysiek80płynu mam ponad max i dalej pika jeszcz sprobuje sciagna złaczke ze zbiorniczka i przeczyscic
Komentarz
Komentarz