Zamieszczone przez AdamB
[O2] tragiczne odpalanie na mrozie octavia II filmik z odpal
Zwiń
X
-
nie no aż tak to się w nieocieplanym garażu, gdzie ledwo moge drzwi otwoprzyć aby wysiąść) to bawić nie będe
pogadam jeszcze z mechanikiem jaka szansa że to ta pompa i wtedy podejme decyzje
ogólnie auto polubiłem, szczególnie dsg (zajebiste jest) ale fakt że mam problem z odpalaniem nowego (no wiem... 226 tys przebiegu, więc prawie nowego) mnie denerwuje
mój 31 letni mercedes odpalał bez problemu jak mu tylko naładowane aku z domu przyniosłem
pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi
p.s. gdyby ktoś miał jeszcze inne pomysły (teorie spiskowe też prosze śmiało pisać) to piszcie, cały czas obserwuje wątekmercedes beczka- na zawsze w mojej pamięci
Komentarz
-
-
robekcool
Celebrate
kryptoreklama:
Auto: Skoda inna
Silnik: Inny
mazowieckie
Pomogę w Mińsku Mazowieckim i okolicy. Diagnoza komputerowa wielomarkowa, klima+ ozon, naprawa 510-136-096 begin_of_the_skype_highlighting 510-136-096 end_of_the_skype_highlighting. Robert http://mapa.targeo.pl/Rob...d65ba86d795783aradar
zwykły tdi po raz czwarty
Octavię Tour pierwszej generacji wyprodukowano w liczbie aż 1 442 126 egzemplarzy
Komentarz
-
-
u mnie nawet nowy aku centra futura 77Ah nie zrobił żadnej różnicy
wczoraj odebrałem skode z serisu- stała dwa tygodnie. źródła usterki nie mogą ustalić, chociaż sami przyznają że usterka występuje i to dotkliwie nawet przy temperaturach powyżej zera.
jestem w kropce- dzię 8 stopni a ona kaszle odpalającmercedes beczka- na zawsze w mojej pamięci
Komentarz
-
-
Tak odpala przy temperaturze około -10 stopni 1.9 TDI ASV::
( sorry za slaba jakoś ale chodzi mi o dźwięk)
Przebieg 110000 km, akumulator 7 lat ;]
Octavia 1.9 TDI ASV 2004---> FOTKI
Była Fabia 1 1.4 MPI CLASSIC
Jest O1 1.9 TDI ASV DRIVE
Jest RAPID 1.2 TSI CJZD 110 KM RM 2016
Komentarz
-
-
Ale pali ;]]
PS akumulator od full naladowania jest tak mało juz po tylu latach wytrzymały ze na 20 sekund wlacze dmuchawe i podgrzewanie szyby tylnej na full i nie odpale go bo nawet nie zakreci. Po zimie aku na wymianke.
Octavia 1.9 TDI ASV 2004---> FOTKI
Była Fabia 1 1.4 MPI CLASSIC
Jest O1 1.9 TDI ASV DRIVE
Jest RAPID 1.2 TSI CJZD 110 KM RM 2016
Komentarz
-
-
Problemy z odpalaniem to powinny pojawiać się przy minus 20, a nie tak jak na filmikach przy minus 0,5 czy minus 3,5. Jeżeli przy takich "letnich" temperaturach sprzęt nie pali, to ewidentnie coś nie halo. Dobry mechanik powinien umieć zdiagnozować co nie działa: czy pompa paliwa, czy świece żarowe, czy akumulator, czy rozrusznik?Ron
Komentarz
-
Komentarz