nowa octavia tour 2- pytania techniczne

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Rekin Chlebojad
    Rider
    • 2010
    • 474

Zamieszczone przez jonbob
    bo w instrukcji jest jak byk napisane że samochód z zamontowanym fabrycznie radiem pokazuje graficznie na wyswietlaczu odległosc od przeszkody
    Powiem cie że może nie w instrukcji ale w ofercie Skody (katalogu) jest tez napisane że radio Bolero pokazuje Temperature zew, i godzine. A SAP na to rece rozkłada, robiłem "awature" juz o to ale bez rezultatu. Jesli to bład to powinien byc zmieniony, a .pdf dalej na stronie Skody jest.
    Tak jak ktos pisał wczesniej, może jeszcze nie maja Softu do "wspołpracy" tych urzadzen Swing+czujniki, mozesz zadzwonic do SAP zgłosic temat i zobaczyc co ci powiedza.
    [scroll:d077aef450]Moja Czesia 1.6 TDI CR DSG---SPRZEDANA------> Jest Lexus CT200h [/scroll:d077aef450]

Komentarz

• jonbob
      Classic
      • 2010
      • 7

DZwoniłem dzisiaj do skody i powiedzieli mi że czyjniki parkowania nie będą współpracować z radiem swing w tourze 2. teraz żałuje że wziąłem te droższe radio.

Komentarz

• rezon
        RS
        • 2006
        • 1894
        • Volvo
        • AKL 1.6 MPI 101 KM
        • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez Rekin Chlebojad
        le w ofercie Skody (katalogu) jest tez napisane że radio Bolero pokazuje Temperature zew, i godzine. A SAP na to rece rozkłada, robiłem "awature" juz o to ale bez rezultatu. Jesli to bład to powinien byc zmieniony, a .pdf dalej na stronie Skody jest.
        To pozostaje wam pismo z żądaniem wymiany samochodu lub radia na wolne od wad lub obniżenia ceny towaru niepełnowartościowego o czym nie zostaliście poinformowani. Informator wprowadza was w błąd - tylko szybko drukujcie ze strony, bo może się zmienić.

Komentarz

• Enriquez
          RS
          • 2009
          • 7685
          • Superb III (3V3)

chłopaki, podepnijcie się do jakiegoś VAGA, zróbcie auto scana to się zobaczy co tam można zrobić, a tak to takie pierdzelenie, że się nie da itp. itd. Jak słyszę w ASO że się nie da to w 99% przypadków się da, tylko ASO nie wie jak.
          Pozdrawiam
          Marcin

Komentarz

• szkoda
            RS
            S_OCP Member
            • 2005
            • 22543

Zamieszczone przez Enriquez
            Jak słyszę w ASO że się nie da to w 99% przypadków się da, tylko ASO nie wie jak.
            :lol:
            saport techniczny baj DGW
            była BKD+DSG '05 120kkm
            była BXE '08 190kkm
            no i nie ma :-)

Komentarz

• marektbg
              Elegance
              • 2010
              • 861

Zamieszczone przez rezon
              Informator wprowadza was w błąd - tylko szybko drukujcie ze strony, bo może się zmienić.
              Gdzie to jest żeby wydrukować bo jakoś mi się nie rzuciło w oczy :?:

Komentarz

• jonbob
                Classic
                • 2010
                • 7

jest w instrukcji, szukaj tam gdzie jest coś o pomocy przy parkowaniu i o czujnikach cofania, strony teraz tobie nie podam bo nie ma mnie w domu.

Komentarz

Pracuję...