bo w instrukcji jest jak byk napisane że samochód z zamontowanym fabrycznie radiem pokazuje graficznie na wyswietlaczu odległosc od przeszkody
Powiem cie że może nie w instrukcji ale w ofercie Skody (katalogu) jest tez napisane że radio Bolero pokazuje Temperature zew, i godzine. A SAP na to rece rozkłada, robiłem "awature" juz o to ale bez rezultatu. Jesli to bład to powinien byc zmieniony, a .pdf dalej na stronie Skody jest.
Tak jak ktos pisał wczesniej, może jeszcze nie maja Softu do "wspołpracy" tych urzadzen Swing+czujniki, mozesz zadzwonic do SAP zgłosic temat i zobaczyc co ci powiedza.
DZwoniłem dzisiaj do skody i powiedzieli mi że czyjniki parkowania nie będą współpracować z radiem swing w tourze 2. teraz żałuje że wziąłem te droższe radio.
le w ofercie Skody (katalogu) jest tez napisane że radio Bolero pokazuje Temperature zew, i godzine. A SAP na to rece rozkłada, robiłem "awature" juz o to ale bez rezultatu. Jesli to bład to powinien byc zmieniony, a .pdf dalej na stronie Skody jest.
To pozostaje wam pismo z żądaniem wymiany samochodu lub radia na wolne od wad lub obniżenia ceny towaru niepełnowartościowego o czym nie zostaliście poinformowani. Informator wprowadza was w błąd - tylko szybko drukujcie ze strony, bo może się zmienić.
chłopaki, podepnijcie się do jakiegoś VAGA, zróbcie auto scana to się zobaczy co tam można zrobić, a tak to takie pierdzelenie, że się nie da itp. itd. Jak słyszę w ASO że się nie da to w 99% przypadków się da, tylko ASO nie wie jak.
Komentarz