ale czym sie przejmować, padnie silnik to wsadzi sie nowy i po problemie najwazniejsze co by nie skasować fury i siebie a reszta to tylko element eksploatacyjny :diabelski_usmiech
[O1] Dziwne metaliczne odgłosy w przednim lewym kole
Zwiń
X
-
[O1] Dziwne metaliczne odgłosy w przednim lewym kole
Dziś wracając do domu usłyszałem dziwny dźwięki. Przejeżdżając przez studzienkę usłyszałem metaliczny wdzięk, tak jakby gdzieś pod maską były rozsypane klucze. Nie jest to głośny dźwięk ale słyszalny w kabinie. Poza tym nic się nie dzieje, a rano nie było tego odgłosu.
-
-
Re: Dziwne metaliczne odgłosy w przednim lewym kole
Zamieszczone przez efishDziś wracając do domu usłyszałem dziwny dźwięki. Przejeżdżając przez studzienkę usłyszałem metaliczny wdzięk, tak jakby gdzieś pod maską były rozsypane klucze. Nie jest to głośny dźwięk ale słyszalny w kabinie. Poza tym nic się nie dzieje, a rano nie było tego odgłosu.Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez efishA jak to samemu sprawdzić ? Bo jak jadę wolno, nawet przez większe wyboje to nic nie słychać. :roll:Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez efishZapomniałem napisać że oczywiście koledzy mieliście rację, pękła sprężyna tak ok 10 cm i to ten mały kawałek dzwonił w gnieździe :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez Northeuszprzy wymianie chyba lepiej od razu dwie wymienić,Skoda Octavia II 2.0TDI 16V BKD v. Elegance.
Komentarz
-
Komentarz