Cena domeny: 14500 PLN. Możliwość dzierżawy za 599 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie Aftermarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
Witam, mam octavie już ponad rok i od samego początku uważam, że wspomaganie stosunkowo ciężko chodzi. Czy ten typ tak ma, czy powinienem zwrócić na coś uwagę? Czytałem o jakimś pasku który trzeba napinać i dolewaniu jakiegoś płynu, napiszcie coś więcej.
Witam. Co powiecie na taki pyzypadek jaki mam ja: wracalem raz do domu w polowie drogi wspomaganie przestalo dzialac, swiatla na desce przygasly i kontrolka od akumulatora pali sie caly czas. Dodam ze nawet po zmianie aku jest tak samo.
Co tu robic?
Poratujcie koledzy.
Dziekuje
trza sprawdzić różnicę na odpalonym i na zgaszonym ale musi się palcem kręcić lekko
jak tak nie jest to sprawdź płyn lub go wymień zobaczysz jaki ma kolor czy nie opiłków metalu jeśli nie ma to klawiatura dobra na 99%
to pozostaje wymiana pompy wspomagania ale jak mówisz że bicepsy sobie wyrabiasz to od razu wymieniaj pompę i płyn jeśli klawiatura jest dobra czyli brak luzów
[ Dodano: Pon 24 Gru, 12 17:38 ] wesoły a nie zerwał ci się pasek klinowy napędza on pompę wspomagania alternator wtedy nie ma prądu i na wiele ci nie starczy z akumy
wesoły, tak jak mówi krisoctav. Alternator i pompa wspomagania są na jednym pasku więc albo się zerwał, albo się ślizga. Jeśli masz diesla, bo jak jest w benzynie to nie wiem.
Co do wspomagania to też zauważyłem po zakupie, ze jakoś dziwnie ciężko chodzi, ale już się przyzwyczaiłem.
Komentarz