Raz mi wyszlo 8 l, ale to na trasie do wloclawka. Tak to kolo 10 na trasie, a jak po miescie to 12-13. Nie wiem dlaczego tez raz wchodzi 39l, innym razem 42 a ostatnio jak pisalem 46??? Moze moi gazownicy sa do d...y, bo powiedz mi czy moze byc ustawiona uboga mieszanka na kompie, po czym robi sie zbyt bogata samoczynnie przy nastepnej kontroli? Fajna ogolnie skodzina, ale troche mnie pochlonela juz kasy, wiec mysalelm, z na gazie chociaz oszczedze, a tu zonk
[ Dodano: Wto 06 Gru, 11 22:05 ]
Raz mi wyszlo 8 l, ale to na trasie do wloclawka. Tak to kolo 10 na trasie jak sie uda to sie ciesze, a jak po miescie to 12-13. Nie wiem dlaczego tez raz wchodzi 39l, innym razem 42 a ostatnio jak pisalem 46??? Moze moi gazownicy sa do d...y, bo powiedz mi czy moze byc ustawiona uboga mieszanka na kompie, po czym robi sie zbyt bogata samoczynnie przy nastepnej kontroli? Fajna ogolnie skodzina, ale troche mnie pochlonela juz kasy, wiec mysalelm, z na gazie chociaz oszczedze, a tu zonk
[ Dodano: Wto 06 Gru, 11 22:05 ]
Raz mi wyszlo 8 l, ale to na trasie do wloclawka. Tak to kolo 10 na trasie jak sie uda to sie ciesze, a jak po miescie to 12-13. Nie wiem dlaczego tez raz wchodzi 39l, innym razem 42 a ostatnio jak pisalem 46??? Moze moi gazownicy sa do d...y, bo powiedz mi czy moze byc ustawiona uboga mieszanka na kompie, po czym robi sie zbyt bogata samoczynnie przy nastepnej kontroli? Fajna ogolnie skodzina, ale troche mnie pochlonela juz kasy, wiec mysalelm, z na gazie chociaz oszczedze, a tu zonk
Komentarz