Zamieszczone przez Deo
Parowanie tylnego lewego klosza
Zwiń
X
-
Parowanie tylnego lewego klosza
Witam wszystkich. Zakupiłem nowa octavie FL w październiku 2011r. Od początku zakupu mam problemy z parowaniem z lewego tylnego klosza. Po długich negocjacjach serwis wymienił klosz na nowy, który po jakimś czasie znów zaczyna parować. Nie wiem co jest tego przyczyna :?: . Czy ktoś ma/miał takie problemy i jak temu zaradzić :?
-
-
A więc tak, uszczelki są ok. Zadzwoniłem do serwisu z pytaniem czy tak powinno się dziać i serwis powiedział mi że wyslali do Skody zapytanie o tym przypadku i dostali odpowiedz, że takie parowanie klosza jest naturalnym zjawiskiem. :shock:
To ja nie wiem czy Skoda ma nierowno pod sufitem czy ktoś z kogoś głupka chce zrobic? :shock: W tych czasach takie sprawy to smiech na sali
Komentarz
-
-
Na ostatniej wizycie w serwisie 2 tyg. temu. Zgłosiłem ten sam problem z parujacym lewym kloszem a dokladniej to srodkowym paskiem w bialej części klosza. Wymienili mi na nowa lampę. Teraz jest jeszcze gorzej bo oprocz srodkowego paska zaparowany jest tez pasek nad tj od kierunkowskazów :evil:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kaskaderNa ostatniej wizycie w serwisie 2 tyg. temu. Zgłosiłem ten sam problem z parujacym lewym kloszem a dokladniej to srodkowym paskiem w bialej części klosza. Wymienili mi na nowa lampę. Teraz jest jeszcze gorzej bo oprocz srodkowego paska zaparowany jest tez pasek nad tj od kierunkowskazów :evil:Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
Komentarz