spacewalker, tu nie chodzi o kodowanie. Tak jak pisałem po całej desce rozrzucone są elementy radia. Ty masz tylko panel sterujący. Nie ma, tak jak teraz miejsca na montaż radia.
Belka tylna Octavia RS
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez JanuszSzRóżni się stabilizatorem(w RS jest 21,7 mm,w zwykłej 18 mm) i hamulcami(w RS 256,w zwykłej 232)
w O2 (wiem, że pytanie dotyczy O1) nie ma żadnej różnicy w zakresie tylej belkiprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez JanuszSzRóżni się stabilizatorem(w RS jest 21,7 mm,w zwykłej 18 mm) i hamulcami(w RS 256,w zwykłej 232)
w O2 (wiem, że pytanie dotyczy O1) nie ma żadnej różnicy w zakresie tylej belki
Zamieszczone przez adriano86A czy stabilizator da się radę w jakiś sposób zdemontować? A z hamulcami chodzi Tobie o części do niej przyległe czy jest tam jakieś mocowanie?Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzJak się nie ma nic do powiedzenia,to lepiej się nie odzywać
jest jeszcze belka tylnego zderzaka
zwróć uwagę, że nie było info że chodzi o zawieszenieprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
napewno nie będzie problemów z przyczepnością podczas szybszego pokonywania zakrętów z powodów "zwykłych" stabilizatorów? :?
[ Dodano: Nie 26 Sie, 12 12:23 ]
co sądzicie o tej belce? strasznie mała cena jak na towar nowy mimo że zamiennik
http://allegro.pl/belka-tylna-skoda-...579315141.html :|
[ Dodano: Pon 27 Sie, 12 18:16 ]
koledzy bardzo mi zależy na szybkiej odpowiedzi ponieważ wybieram się w dalszą trasę i musze na gwałt to zrobić dzięki z góry za pomoc
Komentarz
-
Komentarz