wypadło mi dzisiaj ostrzeżenie o hamulcach i się okazało że klocki się skończyły przednie i to już kolejne co przyznam szczerze że bardzo mnie zdziwiło bo seryjne TRW wytrzymały około 43 tys a teraz miałem ATE i wytrzymały 20 tys.... nie wiem, może się nie znam ale różnica trochę duża...
Czujnik połozenia wału - silnik AZJ 2.0
Zwiń
X
-
Kolego od przodu silnika jak patrzysz to po prawej stronie na dole obok filtra oleju. Ściągnij sobie osłonę silnika i popatrz w dół przed siebie za białą wtyczką, a później idź za kablem w dół
Sam wymieniasz czy mechanik? Ja sam próbowałem ale nie umiem dziada wycągnąć bo jakoś dziwnie mocno siedzi.. Imbus 6 do odkręcenia śruby"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
Odgrzeję odrobinę kotleta. Mam taki problem, że wywala mi cały czas błąd czujnika wału korbowego. Czujnik wymieniony na nowy i bez rezultatu. Pomimo kasowania błedu, po każdym odpaleniu silnika błąd wskakuje na nowo. Styki przeczyszczone , czujnik zamontowany poprawnie. Miał ktoś podobny problem?
Komentarz
-
Komentarz