kolego ale od starży miejskiej punkty karne ? :shock:
[Inne] punkty karne !!!
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
oni to najwyżej mogą karteczkę za szybke wlozyc albo jakiegos pijaczka spisac
A tak na marginesie, kiedys w Warszawie wlasnie wkladali mandaty za szybke. Po paru latkach pyk i w skrzyneczce jest wezwanie Wchodzisz do nich i Ci mowią czy Pan/Pani np dwa lata temu parkował tu i tu. Ty mówisz że NIE, oni, no przecież kolega wystawił mandat itp. Ty z kolei nawijasz ze TEN kolega się pomylił i wtedy mogą Ci .....
Ale , ale
Teraz od jakiegoś czasu w Warszawie ( nie wiem jak gdzie indziej ) ONI się wycwanili i robią Ci fotke i jestes ugotowany bo mają dowód, ale parę lat temu nie i mogłeś spokojnie wygrać sprawę.
Uff to tyle PZDR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pawel_krkZatrzymali mnie Panowie aly nieoznakowanym radiowozem ....prawie jak w kinie :lol: , tyle że mały ekran to biletu ku....wsko drogieByły:
Skoda Octavia 2004, 1.9 TDI 110 km, ASV,
Fiat Croma 2006, 1.9 MultiJet 150 km
Jest:
Volkswagen CC 2013, 1.4 TSI 160 km
Komentarz
-
-
idz na kurs to bedziesz miał 6 mniej a to tylko 5 godzin nudy
tamte punkty napewno wejda
ja jezdziłem 3 miesiace z 23 punktami i sie potem wyzerowały z czasem
potem po zdobyciu kolejnych(26) dostałem pismo aby oddac prawko do urzedu który je wydał i dostałem wniosek na egzamin
egzaminator nie wiedział czy ja juz miałem prawko , potraktował mnie jak laika i skutek pozytywny ,
jak masz koło 15 koniecznie idz na kurs bo kolejna 10 Cie zabije
a tak wogóle to rozpoczół sie kolejny wiosenny sezon polowań na rajdowców
uwazajcie na nowe vecty, mondeo, passaty i oczywiscie octavie
do zobaczenie wprogramie "uwaga pirat"elize11
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecJak dla mnie to powinieneś mieć dożywotni zakaz wstępu do "kina", bo z tego co piszesz dalej do "filmu" jakim jest samochód po prostu nie dorosłeś...
Zamieszczone przez wojtasskolego ale od starży miejskiej punkty karne ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pawel_krkJak dla mnie to powinieneś mieć dożywotni zakaz wstępu do "kina", bo z tego co piszesz dalej do "filmu" jakim jest samochód po prostu nie dorosłeś...
coż...taka jest Twoja opinia, ale nie Ty o tym decydujesz...co do wieku, to troszke chybiony argumencik kolego, bo zdaje się że żrónica 2 lat nie jest zastraszającop wielka
Dojrzewanie to nie tylko świeczki na torcie i włosy na klacie, więc nawet nie próbuj nawiązywać do wieku, bo wychodzi na to, że kompletnie nie zrozumiałeś aluzji... :diabelski_usmiech
Dziwię się, że nikt Ci wprost nie wywalił przede mną co myśli o tego typu zachowaniach. Propozycja 29 pkt za jedno zatrzymanie przez policję to juz nie pech i przypadek...
Mam nadzieję, że ani ja, ani nikt z tego forum nie spotka Cię na swojej drodze...Były:
Jest:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Lukas81Chybiona to była decyzja o przyznaniu Ci prawa jazdy - piracie drogowy, - bo tak Cię wprost trzeba nazwać (a z przykrością to stwierdzam).
Dojrzewanie to nie tylko świeczki na torcie i włosy na klacie, więc nawet nie próbuj nawiązywać do wieku, bo wychodzi na to, że kompletnie nie zrozumiałeś aluzji...
Dziwię się, że nikt Ci wprost nie wywalił przede mną co myśli o tego typu zachowaniach. Propozycja 29 pkt za jedno zatrzymanie przez policję to juz nie pech i przypadek...
Mam nadzieję, że ani ja, ani nikt z tego forum nie spotka Cię na swojej drodze...
co do aluzji zrozumiałem lub nie - kwestia względna. aluzje mają to do siebie że właśnie są względne :|
Zamieszczone przez Hanz2kFotografia, parkowanie?
Komentarz
-
-
OT
Lukas81, przypominam ze pytanie brzmialo:
Zamieszczone przez pawel_krkCzy ktoś potrafi mi wyjaśnić o co biega, bo zgłupiałem?? Mam mandatów od straży miejskiej na 12 pkt i od drogówki na 6 pkt. + 10 pkt. z ostatniego wyczynu. z tego wynika że punkty od straży miejskiej nie weszły mi na konto... czy ktoś wie coś w tym temacie ??
Twoje wypociny odbiegaja coraz dalej od tematu, jezeli masz cos do kolegi pawel_krk to mamy tutaj funkcje "PW"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pawel_krkByło pare wiaduktów z ograniczeniami, a ja przez nie przeleciałem nie zmiejszając prędkości. ot to wszystko
Zamieszczone przez dariuspolo...jezeli chcesz pisac poza tematem to badz laskaw przynajmniej "OT" napisac.
Twoje wypociny odbiegaja coraz dalej od tematu, jezeli masz cos do kolegi pawel_krk to mamy tutaj funkcje "PW"
Twoje posty za to zawsze są wysoce merytoryczne, tak?Były:
Jest:
Komentarz
-
-
to jedno wykroczenie, więc nie chce mi się wierzyć, żeby w pierwszej "fazie negocjacji" wyliczyli Ci 29 pkt...
1-wsze wykroczenie - pow. 50 km - 10 pkt
2-gie, 3-cie wykroczenie - pow. 50 km - 20 pkt
ponad to co usłyszałem o kwocie za te przewinienia, to coś mi się tu nie zgdza, bo na kursie mówili że max jakiego można utrzymać do 1000 zł :?: a nie 1200 jak powiedzieli mi panowie :/
LUKAS rachunek prosty... :diabelski_usmiech
oki, myśle że i tak nie uda się nam wyjaśnić podstawowego pytania, tj. skąd taka rozbieżność miedzy papierem a systemem policji, dlatego uprzejmie proszę moderatorów o zamknięcie tematu. :?
dzięki za wymianę zdań
Komentarz
-
-
wg mnie odpowiedź na pytanie z pierwszej strony brzmi następująco:
policjant też człowiek i może mu się niechcieć ( przepraszam może nie mieć czasu ) albo może się pomylić, albo może komputer nie działać na komędzie albo ....
ja tam się ciesze że się nie zgadza- No nic. Życie jest piękne, ale trzeba się pchać do przodu.Kulturalnie, ale pchać. o. Rydzyk
Komentarz
-
Komentarz