Zamieszczone przez shado
Zmiana opon i szum - sugestia czy prawda
Zwiń
X
-
Zmiana opon i szum - sugestia czy prawda
No własnie ,a ty shado miałeś je w serii czy kpiłeś dodatkowo? ile za nie dałeś ? muszę kupić radio z mp3 i najlepiej aby pasowało w miejsce stream. daj znaćTagi: Brak
-
-
mam to samo . a co na co zminiales?nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne
przebieg 273 tyś
Komentarz
-
podobny problem jest tu opisywany http://forum.skodovka.pl/viewtopic.php?t=22039 , może warto przeczytac i zastanowić się nad tymi radami tym bardziej że udziela ich człowiek zajmujący się zawodowo oponami
Komentarz
-
macherstudio, a to czasem łożyska nie dają o sobie znać? Ja tak miałem w Fabii, tyle, że tam koła mi hałasowały w czasie jazdy jakbym rakietą leciał. Działo się to szczególnie podczas skręcania w prawo (bo lewe łożysko było bardziej zużyte).
Komentarz
-
Komentarz
-
Re: Zmiana opon i szum - sugestia czy prawda
Jak moja OII odebrałem z salonu na continentalach ContiEcoContact 3 (195/65R15) też był zwiększony szum kiedy wchodziłem w łuki. Na prostej było OK. Taka charakterystyka opon poprostu.Zamieszczone przez macherstudioZmieniłem zimówki na letnie Michałki Savery (nowe) mam dziwne wrażenie że przy delikatnych łukach w lewo opony są głośniejsze niż wtedy kiedy skręcam w prawo ? Sugestia, złudzenie, zbieżność ?
Dzięki za pomocOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
macherstudio, ja w Fabii zmieniałem łożyska właśnie po ok 60kkm, ale byli i tacy, którym padały po 30kkm. Na początku zwaliłem też na opony i okazało się, że to był błąd.
Komentarz
-
Komentarz
-
macherstudio, to by mogło oznaczać, że prawe łożysko jest wywalone, a lewe OK.
Komentarz
Komentarz