[O1] potrzebny schemat elektryczny

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jarol
    Drive
    • 2009
    • 48

poza zwykłą eksploatacją poszły jeszcze amory i chyba raz klocki, prawdopodobnie teraz trzeba będzie do nich zajrzeć, aczkolwiek odkąd autem jeździ praktycznie tylko Ola, to jestem skłonny uwierzyć, że klocki po 200kkm są dopiero w połowie zuzycia :szeroki_usmiech

[ Dodano: Pon 22 Gru, 08 09:04 ]
    no oczywiście jeszcze płyn hamulcowy, serwisy klimy, no ale dla mnie to normalna eksploatacja.

Zamieszczone przez Maicroft
    sprezarka na serii to raczej nie wydmucha wirnika za ten czas.
    to nie jest ten problem -> Ola jeździ bardzo, ale to bardzo delikatnie, strasznie się to wszystko zapieprza w tej sytuacji...

[ Dodano: Pon 22 Gru, 08 09:09 ]
    a, co do amorów jeszcze, to tak jak rozmawiam z ludźmi, to jestem przekonany, że większość z nich jeździłaby na fabrycznych do dzisiaj i jeszcze następne 100kkm :lol:

ja wymieniłem, kiedy subiektywnie stwierdziłem pogorszenie ich sprawności
  • zgucio
    Rider
    • 2007
    • 691

potrzebny schemat elektryczny szyny modułu can albo całej instalacji elektrycznej
    ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

• bubuDE
      Elegance
      S_OCP Member
      • 2007
      • 763
      • Octavia III (5E3)
      • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Dla montujacych alarmy lub zainteresowanych okablowaniem CAN: http://www.quasarelectronics.pl/?co=...&h2=&h3=&id=21 . Doklejam do starego tematu.
      PL-LOP D-ROW mutex/ocfipreoqyfb/mutex

Komentarz

• rrysio
        Rider
        S_OCP Member
        • 2007
        • 493

Może podepnę się wątku kolegi.

Poszukuję schematu instalacji elektrycznej do O2 z opisem w języku polskim lub angielskim. Mam z opisem czeskim ale kurde nie mogę się w nim znaleźć

Pomożecie? :wink:

Komentarz

Pracuję...