mam małe pytanie- czy da się ściągnąć jakoś całą skórę z foteli w O1 żeby ją wymienić czy trzeba z całymi fotelami odrazu? chodzi mi też o to czy można to zrobić samemu czy bez tapicera ani rusz?
Na ile wycenic Octavie ?
Zwiń
X
-
Na ile wycenic Octavie ?
Problem mam - na ile wycenic Octavie I 1.8T Tour Sport (pazdziernik 2006, przebieg 34 tys.) ? Wedle wyceny Allianz wyskakuje jakies 48-49 tys. PLN, do tego mam kolka zimowe (innych dodatkow brak). Chce sprzedac auto w miare szybko, ale tez nie mam ochoty oddac go za bezcen. Skanowanie allegro, otomoto specjalnie mi nie pomaga, bo tam sa albo starsze modele, albo z wiekszym (o wiele wiekszym) przebiegiem - zero odniesienie, albo TDI, a to sie nijak ma do mojego, Tour Sporta 1.8T zadnego nie bylo Auto mialo mala "przygode" jak najechalem na pojzad bratniej marki (Toledo), zmienili mi lamp, maske, chlodnice - wszystko w Auto Blaku i zdaje sie, ze zrobili niezle. Jakies sugestie co do ceny ?
-
-
Tu masz ogłoszenie dla porównania:
Ale według mnie cenę ustawiłeś w miarę realną. Musisz się przygotować, że w negocjacjach będziesz musiał zejść na 46-47 tys, ale sądzę, że spokojnie kupca znajdziesz. No chyba, że zależy Ci na szybkiej sprzedaży auta - wtedy będziesz musiał obniżyć cenę bardziej radykalnie.
Ale powiem Ci szczerze - ja mam zadbaną ASV z 2004, z przelotem 64 tys i poniżej 40 kafli bym jej nie oddał. Także jeżeli masz dwa lata młodsze, dobrze utrzymane auto to możesz walczyć spokojnie o 10 tys więcej...
PowodzeniaByły:
Skoda Octavia 2004, 1.9 TDI 110 km, ASV,
Fiat Croma 2006, 1.9 MultiJet 150 km
Jest:
Volkswagen CC 2013, 1.4 TSI 160 km
Komentarz
-
-
tak prawde mowiac to 47 by mnie satysfakcjonowalo. Pogodzilem sie z tym, ze auto stracilo na wartosci, ale alternatywa jest postawienie go na minimum 2 lata na kolkach - a to bez sensu... Teraz jeszcze raz na 2 tygodnie zona odpali i pojedzie do sklepu, ale za 3 miesiace juz nie bedzie komu odpalic.
Komentarz
-
Komentarz