Niedawno pojawił się na kąciku Skody na autokaciku i jak widać tylko kwestią czasu było kiedy trafi tutaj... tam juz bananował za rzucanie się na ludzi, którzy śmieli powątpiewać w fachowość ASO i obrażanie ich... u nas widzę, że też wszystko zdąża w tym kierunku :lol: więc jakby co to ja nie zamierzam się wcale szczypać :twisted:
Skrzynia biegów w 1.8T
Zwiń
X
-
Skrzynia biegów w 1.8T
Mam pytanie do użytkowników Octavek 1.8T. Otóż właśnie odebrałem samochód po remoncie skrzyni biegów i coś mi się zdaje, że namieszali z przełożeniami.
Wracając dzisiaj z uczelni zauważyłem, że na V biegu przy 2000 obr/min jadę 90 km/h. A jestem przekonany, że wcześniej było 80 km/h przy 2000 obr/min.
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć ile jego Octavia jedzie przy 2000 obr/min na V biegu?
-
-
Zamieszczone przez QBATak jak się spodziewałem! Na tej stronie uzyskałem odpowiedź na nurtujące mnie pytanie. Mam coś namieszane z przełożeniami!!! Na V biegu przy 200km/h mam 4500obr/min, a powinno być 5000obr/min!!! :zastrzelic
btw, fajna ta strona, ale niewiele kapuje co tam jest napisane. a ta 1.8 jest ekstra wyposazona, nie wiem czy mozna cos jeszcze wiecej dolozyc...O2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBAMam coś namieszane z przełożeniami!!! Na V biegu przy 200km/h mam 4500obr/min, a powinno być 5000obr/min!!! :zastrzelic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBATak jak się spodziewałem! Na tej stronie uzyskałem odpowiedź na nurtujące mnie pytanie. Mam coś namieszane z przełożeniami!!! Na V biegu przy 200km/h mam 4500obr/min, a powinno być 5000obr/min!!! :zastrzelicTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
Komentarz