Zobaczymy sie na spocie to posluchamy
układ chłodzenia OCTA 1.6 55kw
Zwiń
X
-
układ chłodzenia OCTA 1.6 55kw
Zagotował mi się płyn. Prawdopodobnie termostat nawalił, lub zrobiła się dziurka w obudowie Czy dam sobie sam radę z wymianą czy lepiej aby to zrobił fachowiec.
[ Dodano: Sro 15 Cze, 05 20:49 ]
Znalazłem gdzie jest problem. Uszkodzony jest kruciec do którego przyłączony jest wąż z chłodnicy, wykonany z plastiku a na nim z jednej strony wspiera się zawór termostatu. Mechanik stwierdził że naprawa to koszt 150 - 300 zł a ja jutro dostanę terostat i kruciec za 70 -80 zł. Warto samemu coś pomyśleć i parę złociszów mieć w kieszeni. Jedyne co mnie denerwuje to to że tak ciekawe forum jak OCP i "fachowcy" na nim piszący pozostawili bez odpowiedzi me zapytanie :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
-
-
Re: układ chłodzenia OCTA 1.6 55kw
Jedyne co mnie denerwuje to to że tak ciekawe forum jak OCP i "fachowcy" na nim piszący pozostawili bez odpowiedzi me zapytanie :? :? :? :? :? :? :? :? :? :
I tam search.
Komentarz
-
-
Dzięki za dwie odp. Z wielkim ukłonem dla Maicroft może za bardzo przesadziłem ale wiesz pierwsza awaria, nerwy itp. ale już po i tak informacyjnie koszt naprawy 23 zł wymieniłem "teromosa" na polski odpowiednik i supper działa.
Co od kolegi "ASZUMNY" to lepiej aby wg Ciebie powstał klub OCP vel. TDI. Też chciałem Octę TDI brakło kasy i mam 1.6 benzynę ---- to coś złego :?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez IrekDCo od kolegi "ASZUMNY" to lepiej aby wg Ciebie powstał klub OCP vel. TDI. Też chciałem Octę TDI brakło kasy i mam 1.6 benzynę ---- to coś złego :?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez IrekDDzięki za dwie odp. Z wielkim ukłonem dla Maicroft może za bardzo przesadziłem ale wiesz pierwsza awaria, nerwy itp. ale już po i tak informacyjnie koszt naprawy 23 zł wymieniłem "teromosa" na polski odpowiednik i supper działa.
Co od kolegi "ASZUMNY" to lepiej aby wg Ciebie powstał klub OCP vel. TDI. Też chciałem Octę TDI brakło kasy i mam 1.6 benzynę ---- to coś złego :?
A dodatkowo na http://volkswagen.msk.ru/
Dużo cikawych instr. , gdyby nie ten akcent.....
Pozdro.
Komentarz
-
Komentarz