petras, Andrev3, słuchajcie, miałem podobny problemik. gościu z ASO powiedział a zarazem zapytał czy używam jednego rodzaju płynu do spryskiwaczu :shock: mowa o płynie zimowym. otóż odpowiedziałem mu, że leje jaki popadnie. a on mi na to, że to podstawowy błąd, gdyż mieszanie płynów powoduje powstawanie "łupieżu"...co blokuje przewody a nawet może dojść do całkowitego zablokowania i... dupa blada, nie będzie psikać. można to sprawdzić. otwierając korek wlewu, na pewno każdy z was ma tam sitko, zwrocie uwagę czy na tym sitku nie macie jakiegoś syfu typu "płatki łupieżu" jak on to nazwał., albo zajrzyjcie do środka. ja takie coś miałem i te same przez was opisane problemy, aż w końcu przestało całkiem psikać. suma-summarum, gość z ASO zalecił używać tylko jednego rodzaju płynu lub wypsikać do końca stary i wtedy zalewać innym. tylko chodzi cały czas o płyn zimowy. :wink:
radioodtwarzacz w 1.9 TDi AHF
Zwiń
X
-
radioodtwarzacz w 1.9 TDi AHF
Witam, mam problem z radioodtwarzaczem w mojej Octavii. Po odłączeniu akumulatora radio się wylogowało, a nie mając instrukcji obsługi, zacząłem wciskać co się da. Obecnie, po włączeniu radioodbiornika miga napis "SAFE 2". Podejrzewam, że źle wprowadziłem jakiś pin czy coś. Proszę o pomoc bo od przeszło miesiąca jeżdżę bez audio***rzawad***
-
-
Zamieszczone przez kristorzawad, a może coś bliżej o typie radia??
bo to pewne, kod był źle wprowadzony..***rzawad***
Komentarz
-
-
rzawad, najprawdopodbniej masz niewłaściwy kod.... ale aby próbować go go po raz kolejny tak jak pisał shado, musi być wydłużony czas włączenia radia przed próbą wprowadzenia prawidłowego kodu...
awiacek, ale to ma tylko zastosowanie dla radia fabrycznego oraz bryki z modułem komfortu, który to moduł pamięta kod z radia..Pink Floyd fan.
Komentarz
-
Komentarz