a co z resztą klubowiczów :?: ktoś jeszcze sie wybiera :?: może z innych okolic :?:
'pisk" kierunkowskazów
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez QBAprzełącznik ten jest rozbieralny i naprawialny
A co do włącznika awaryjnych to jest on odrazu przerywaczem.Octavia 1.6 AEE 165tys przeb.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KmabA tak a propos - jak wymienć przełącznik awaryjnych? - wydaje mi się, że tylko trzeba zdjąć zaślepkę z napisem "Octavia" (wygląda mi to na zaślepkę). Może już ktoś ćwiczył taką naprawę?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrekwawaZamieszczone przez QBATeż miałem taką awarię. Wymieniłem przerywacz, ale nie pomogło. Dopiero wymiana całego przełącznika pod kierownicą rozwiązała problem.
A gdzie w Warszawie lub okolicy można ten przełącznik naprawić bo dostaje szału od pstrykania. przerywacz juz wymienułem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez razawZamieszczone przez piotrekwawaZamieszczone przez QBATeż miałem taką awarię. Wymieniłem przerywacz, ale nie pomogło. Dopiero wymiana całego przełącznika pod kierownicą rozwiązała problem.
A gdzie w Warszawie lub okolicy można ten przełącznik naprawić bo dostaje szału od pstrykania. przerywacz juz wymienułem
Elektryk ten regeneriuje rozruszniki, alternatory itp.Octavia 1.6 AEE 165tys przeb.
Komentarz
-
Komentarz