acha zapomniałem dodać że rabat działa odrębnie od promocji SAP, czyli jeżeli SAP daje 5000,- PLN rabatu np na Fabie to Salon nadal daje dodatkowe 4%.
Pora na Sinclan
Zwiń
X
-
Pora na Sinclan
czołem,
zbliża się przegląd i muszę wybrac jakieś ASO. Byłem już na Modlińskiej (drogo i nie chcieli wymieniać gum na gwarancji) na Jerozolimskich (szkoda słów, choć gumy na gwarancji wymienili, a mam najbliżej i chciałbym korzystać) w Polmocie (jeszcze drożej, nie wiedzieli o 505.01 i nie chcieli wymieniać gum na gwarancji) w Ciechanowie (traktowali mnie jak jełopa) i kuźwa ile jeszcze można. Teraz planuję Zakręt, Grochowskiej się trochę obawiam, jeszcze w mordę nie testowałem i mam pytanie: czego się mam bać??
BTW serwis Skody z moich doświadczeń jawi sie jako KASZANA. Ale przeglądy na gwarancji będę robił nie ma wyjścia.Outlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
-
-
Re: Pora na Sinclan
mi tam wymienili gumy na Modlińskiej bez problemu :zlosnik: Grochowskiej najgorszemu wrogowi nie polecam :evil: :xZamieszczone przez bendiczołem,
zbliża się przegląd i muszę wybrac jakieś ASO. Byłem już na Modlińskiej (drogo i nie chcieli wymieniać gum na gwarancji) na Jerozolimskich (szkoda słów, choć gumy na gwarancji wymienili, a mam najbliżej i chciałbym korzystać) w Polmocie (jeszcze drożej, nie wiedzieli o 505.01 i nie chcieli wymieniać gum na gwarancji) w Ciechanowie (traktowali mnie jak jełopa) i kuźwa ile jeszcze można. Teraz planuję Zakręt, Grochowskiej się trochę obawiam, jeszcze w mordę nie testowałem i mam pytanie: czego się mam bać??
BTW serwis Skody z moich doświadczeń jawi sie jako KASZANA. Ale przeglądy na gwarancji będę robił nie ma wyjścia.Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
bendi,
słyszałem bardzo dobre opinie o ASO w Radomiu, dobrze też oceniane na www.autocentrum.pl/?FF=275&asomakeid=28. ASO jest przy drodze na Warszawę, dojazd też szybki. W niecałą godzinkę pewnie w sobote rano da radę tam dojechać.
Znajomy zanim skasował swoją Octavię, jeździł tam i bardzo sobie chwalił.
EDIT
Aha, no i ceny ostatnio jak sprawdzałem mieli niższe, to co wydasz na paliwo to ci sie w kosztach przeglądu zwróci.Obecnie na tapecie Subarak OBK 2.0D
Komentarz
-
-
Kmab,w tygodniu odpada, za daleko, a sobotę wolę spędzać z rodzinką (jak się da). Już Zakręt mi się nie uśmiecha ale w bliższych już byłem i dziekujębendi,
słyszałem bardzo dobre opinie o ASO w Radomiu (dobrze też oceniane na www.autocentrum.pl/?FF=275&asomakeid=28. ASO jest przy drodze na Warszawę, dojazd też szybki w niecałą godzinkę pewnie w sobote rano da radę tam dojechać.
Znajomy zanim skasował swoją Octavię, jeździł tam i bardzo sobie chwalił.Outlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Komentarz
-
-
Tez planuje w najblizszym czasie Zakret. Nexus polecal.Zamieszczone przez bendiTeraz planuję Zakręt
Zobaczymy jak to bedzie, bo pare rzeczy mam do sprawdzenia, tak wiec beda mieli okazje sie wykazac."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Chcesz miec pieczatke wybierz sie do Sinclanu (Zakret).Zamieszczone przez SamiecTo jak juz sprawa ASO to i ja zadam pytanie
Ktore ASO najlepsze do przegladu 90kkm ,wymiany rozrzadu i pewnie plyn hamulcowy w mazowieckim :?: :roll:
Chcesz miec pewnosc, ze wszystko jest dobrze zrobione wybierz sie do Bogumila.
Sinclan jest cienki, ze zal dupe sciska ale i tak bije na glowe wszystkie pozostale gowniane Autoryzowane Stacje "Obslugi" w wiekszosci wojewodztwa.
Smutne, ale niestety prawdziwe.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Purchawa podawał, nawet w kilku wątkach:Zamieszczone przez EŁgdzie to jest bo juz słyszałem od kilku osób o tym warsztacie ze jest dobry.......
Obecnie na tapecie Subarak OBK 2.0D
Komentarz
-
-
tak, tylko ze to byl ranking SALONOW SPRZEDAZYZamieszczone przez francaa co do sinclanu w auto świecie jest rantig warsztatów z warszawy najwyżej bo na 5 miejscu jest sinclan :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
kuna felek butelki się zmieniają to może i ten "ulubiony" sincan się zmienił.
a na pierwszym był aso z opola
w tym to akurat wszyscy sa niezli
pzdr!saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Wimaru, o ja pierd....ę.
owiesic
ops:
Komentarz