acha zapomniałem dodać że rabat działa odrębnie od promocji SAP, czyli jeżeli SAP daje 5000,- PLN rabatu np na Fabie to Salon nadal daje dodatkowe 4%.
Pora na Sinclan
Zwiń
X
-
Pora na Sinclan
czołem,
zbliża się przegląd i muszę wybrac jakieś ASO. Byłem już na Modlińskiej (drogo i nie chcieli wymieniać gum na gwarancji) na Jerozolimskich (szkoda słów, choć gumy na gwarancji wymienili, a mam najbliżej i chciałbym korzystać) w Polmocie (jeszcze drożej, nie wiedzieli o 505.01 i nie chcieli wymieniać gum na gwarancji) w Ciechanowie (traktowali mnie jak jełopa) i kuźwa ile jeszcze można. Teraz planuję Zakręt, Grochowskiej się trochę obawiam, jeszcze w mordę nie testowałem i mam pytanie: czego się mam bać??
BTW serwis Skody z moich doświadczeń jawi sie jako KASZANA. Ale przeglądy na gwarancji będę robił nie ma wyjścia.Outlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
-
-
Re: Pora na Sinclan
Zamieszczone przez bendiczołem,
zbliża się przegląd i muszę wybrac jakieś ASO. Byłem już na Modlińskiej (drogo i nie chcieli wymieniać gum na gwarancji) na Jerozolimskich (szkoda słów, choć gumy na gwarancji wymienili, a mam najbliżej i chciałbym korzystać) w Polmocie (jeszcze drożej, nie wiedzieli o 505.01 i nie chcieli wymieniać gum na gwarancji) w Ciechanowie (traktowali mnie jak jełopa) i kuźwa ile jeszcze można. Teraz planuję Zakręt, Grochowskiej się trochę obawiam, jeszcze w mordę nie testowałem i mam pytanie: czego się mam bać??
BTW serwis Skody z moich doświadczeń jawi sie jako KASZANA. Ale przeglądy na gwarancji będę robił nie ma wyjścia.Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
bendi,
słyszałem bardzo dobre opinie o ASO w Radomiu, dobrze też oceniane na www.autocentrum.pl/?FF=275&asomakeid=28. ASO jest przy drodze na Warszawę, dojazd też szybki. W niecałą godzinkę pewnie w sobote rano da radę tam dojechać.
Znajomy zanim skasował swoją Octavię, jeździł tam i bardzo sobie chwalił.
EDIT
Aha, no i ceny ostatnio jak sprawdzałem mieli niższe, to co wydasz na paliwo to ci sie w kosztach przeglądu zwróci.Obecnie na tapecie Subarak OBK 2.0D
Komentarz
-
-
Kmab,bendi,
słyszałem bardzo dobre opinie o ASO w Radomiu (dobrze też oceniane na www.autocentrum.pl/?FF=275&asomakeid=28. ASO jest przy drodze na Warszawę, dojazd też szybki w niecałą godzinkę pewnie w sobote rano da radę tam dojechać.
Znajomy zanim skasował swoją Octavię, jeździł tam i bardzo sobie chwalił.Outlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bendiTeraz planuję Zakręt
Zobaczymy jak to bedzie, bo pare rzeczy mam do sprawdzenia, tak wiec beda mieli okazje sie wykazac."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecTo jak juz sprawa ASO to i ja zadam pytanie
Ktore ASO najlepsze do przegladu 90kkm ,wymiany rozrzadu i pewnie plyn hamulcowy w mazowieckim :?: :roll:
Chcesz miec pewnosc, ze wszystko jest dobrze zrobione wybierz sie do Bogumila.
Sinclan jest cienki, ze zal dupe sciska ale i tak bije na glowe wszystkie pozostale gowniane Autoryzowane Stacje "Obslugi" w wiekszosci wojewodztwa.
Smutne, ale niestety prawdziwe.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁgdzie to jest bo juz słyszałem od kilku osób o tym warsztacie ze jest dobry.......
Obecnie na tapecie Subarak OBK 2.0D
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez francaa co do sinclanu w auto świecie jest rantig warsztatów z warszawy najwyżej bo na 5 miejscu jest sinclan :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
kuna felek butelki się zmieniają to może i ten "ulubiony" sincan się zmienił.
a na pierwszym był aso z opola
w tym to akurat wszyscy sa niezli
pzdr!saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz