Zamieszczone przez djczas
Diesel V-Power
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
dla mnie to jest jedno i to samo gówno !! Na polskich stacjach tylko nazwy różne ale wszystkie te Ultimaty i racingi to nic nie warte przereklamowane paliwo. To wszystko marketing stacji aby przyciągnąć klienta !! Każdy produkt na rynku musi czymś kusić , a stacje jak widać prześcigają się w pomysłach tylko że kosztem naszych portfeli.. :evil:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSNie ma mozliwosci, zeby wyczuc na wlasnym tylku roznice pomiedzy poszczegolnymi paliwami.
No chyba, ze sie zatankuje totalną kiłe.
Na moje roznica w paliwie moze zdarzyc sie w kazdej firmie (shell ,bp,itp) zalezy to od stacji np. tankujac na shellu w jeden stacji jest paliwo oki ,a w drugiej kila.
W tej chwili tankuje na Neste 24h zbytniej roznicy po miedzy innymi On nie widze (procz ceny na baku ~20zl taniej :diabelski_usmiech ), V-max licznikowy zawsze ten sam,przyspieszenie raczej tez k
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez slgmi bardzo podchodzi ropa z neste , jest tania , i silnik chodzi mi na niej najciszej , duzo ciszej niz na shellu ktory lalem do tej pory.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Skusiłem się i zatankowałem Diesel V-Power. Mam wrażenie że w porównaniu z BP Utimate silnik chodzi jakby "twardziej" i głośniej. Poza tym bez większych zmian.
Innych paliw niż Shell i BP nie używam, kiedyś wlałem Eko Diesel Orlenu i to była pomyłka .....
pozdrawiamJarecki
Octavia II, 2.0 TDI, Elegance
Komentarz
-
Komentarz