Ja z kolei jak odbierałem swoją Octavię to stację benzynową miałem zaraz obok salonu, więc nie wiem ile było w baku. Za to po zatankowaniu i odpaleniu okazało się, że padł automatyczny włącznik świateł. Wróciłem więc 50 metrów do salonu, jak mnie zobaczyli to mieli minę, jakby diabła zobaczyli :diabelski_usmiech Wymienili moduł na nowy w ciągu 10 minut, zarzekając się przy tym kilkanaście razy, że nigdy im się to wcześniej nie zdarzyło. Jak w PRL-u - wyjeżdżasz z salonu nowym samochodem i nie wiesz co się zaraz popsuje :szeroki_usmiech
Nowe auto z salonu - ile w baku?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez gosmoOpłaca opłaca, przecież to Skoda Auto Polska za to płaciMądry Polak po ©kodzie...
Komentarz
-
-
w mojej dawnej firmie wymogiem przy wydaniu samochodu było min. 3 litry - i takie wymogi w Suzuki,Nissanie i reszcie japońskich marek.Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KlauzeroZ pewnością nie pomyślisz ciepło o takim salonie, jeśli przez ich oszczędność coś poszło w nowym aucie, więc raczej nie powinno się opłacać, ale z drugiej strony nie jest powiedziane, że pracująca na sucho pompa musi się od razu zatrzećOctavia II 1.6 MPI + LPG LandiRenzo
Komentarz
-
-
Hi...
Zamieszczone przez Misiek_GdańskU mnie wskazówka stała praktycznie na zerze. LPG też nie było. Dobrze, że stacja jest 30 m do salonu. Ciekawe czy jest między nimi jakiś układ :P
Ale zalałem na wspomnianej stacji za 50 PLN i do następnej na full.Kwiatek...
Komentarz
-
-
U mnie tto jak ojciec kupił jeszcze Fabie to też strasznie mało benzy zalali jak wczesniej kolega powiedział ----> tyle co w filtrze xD
Octavia 1.9 TDI ASV 2004---> FOTKI
Była Fabia 1 1.4 MPI CLASSIC
Jest O1 1.9 TDI ASV DRIVE
Jest RAPID 1.2 TSI CJZD 110 KM RM 2016
Komentarz
-
Komentarz