ceny z konfiguratora mozna sobie generalnie delikatnie mówiąc wsadzić
popytaj klubowych dilerów.
No zgoda, wierzę, nie będę sobie wsadzał
Ale nie sądzę, by ktoś, nawet mimo najszczerszych chęci i serca ze szczerego złota zrobiłby dla mnie tak tanią Octavię II - za np. 52-55 tysięcy z gazem i klimatyzacją.
A za 48500 albo 48800 (nie pamiętam końcówki) jeden z dilerów chce mi sprzedać OI (z klimą, bezdrożami i gazem). Przy wyjściowej z konfiguratora 51470 (albo 51450, nie pamiętam) (wiem że konfigurator to nie wyznacznik, ale traktujmy go jako "wyjściówkę").
A na więcej niż 55 mnie po prostu nie stać.
I już tu mogę schować nawet moją fascynację kształtem OI - po prostu ekonomia.
Czy może ktoś wie:
Jak długo jeszcze będzie w ofercie Octaia Tour równoczesnie z nową Octavią
witam satoot
Sam właśnie kupuje Octavię Tour i trochę się interesowałem przyszłością modelu, wg dealera model wyjdzie z produkcji dopiero w 2010 roku, więc jeszcze trochę czasu zostało
P.s. ja wybrałem kombi 1,9 z pakietem ice+, dodatkowo lakier metalik; podłokietnik; 8 głosników; autoalarm; tapicerka bambo; i jeszcze jakiś "prezent" obiecany przez sprzedawcę w sumie za 65 880.
Pozdrawiam
dudik1, za ta cene mozna miec juz o2 ambiente liftback za 3 kzł wiecej combi wiec odpowiedz sobie sam czy sprzedawca zrobił dila życia :roll:
Witam djczas.
A czy mógłbyś mi powiedzieć za ile mógłbym mieć O1 przy tej opcji wyposażenia, którą podałem wcześniej :?:
Sprzedawca oferował mi O2 w wersji mint za ok 68 tys.
Pozdrawiam
ale czemu koniecznie chcesz kupić o1 co do o1 to w takim wyposażeniu to nie mam ceny bo nie sprzedawałem takiej konfiguracji ale jest podejrzewam że ze 2-3 tys mniej niż ty dostałeś
ale czemu koniecznie chcesz kupić o1 co do o1 to w takim wyposażeniu to nie mam ceny bo nie sprzedawałem takiej konfiguracji ale jest podejrzewam że ze 2-3 tys mniej niż ty dostałeś
To długa historia :roll:
Zamieszczone przez Ziomal
dudik1, jak dasz radę jeszcze się wymigać to wal do djczas i lepiej kup O2
Już po ptakach ...
W tym tygodniu odbieram auto z salonu.
P.s. Do zobaczenia w Białymstoku na spociku
I jak nowe auto?
Zadowolony?
Wrażenia z pierwszej jazdy?
Jak na razie rewelacja
Do taj pory jeździłem tylko benzyniakami, ale teraz już raczej pozostanę przy dieslu - przy wyprzedzaniu po prostu super.
Wrażenia z jazdy też bardzo pozytywne, auto fajnie się prowadzi, jest dość wygodne (z tyłu trochę mało miejsca ale z przodu ok), bagażnik ooogromny, wykonanie też na bardzo przyzwoitym poziomie (jeszcze za wcześnie na ocenę ale mam porównanie do toyoty auris - skoda nie ma się czego wstydzić a wręcz przeciwnie). Na chwilę obecną trudno coś więcej powiedzieć bo auto jest nowe i nic złego sie nie dzieje (odpukać).
Ale gdybym jeszcze raz miał wybrać samochód to na pewno wybrałbym octavie - za taką cenę trudno znaleźć coś lepszego.
Pozdrawiam
P.s. jedno nad czym toyota ma zdecydowaną przewagę nad skodą - to obsługa w salnie (przynajmniej w tym, w którym ja kupiłem)
A co jest nie tak z obsługą? Jeśli chodzi o mnie, to kontakt z serwisem mam od początku bardzo częsty, ale chłopaki widać, że się starają. Nigdy nie zbywają z pierdołami w stylu skrzypienie kanapy itp., a często starają się coś zrobić od razu bez umawiania. Od strony serwisu na razie muszę powiedzieć, że rewelka.
A co jest nie tak z obsługą? Jeśli chodzi o mnie, to kontakt z serwisem mam od początku bardzo częsty, ale chłopaki widać, że się starają. Nigdy nie zbywają z pierdołami w stylu skrzypienie kanapy itp., a często starają się coś zrobić od razu bez umawiania. Od strony serwisu na razie muszę powiedzieć, że rewelka.
O serwisie jeszcze nic nie mogę powiedzieć (znam opinie innych i nie są zadowoleni - głównie chodzi o czas przeglądów i napraw), mówię o sposobie obsługi podczas sprzdaży ale to jest bardzo subiektywna sprawa
Pozdrawaim
Jeśli chodzi o sprzedaż to ja tam nie mam na co narzekać, jak przelew z banku się spóźniał, to nawet auto zastępcze mi dali, a przecież nie mieli nawet pewności czy ich w balona robię Jedyne na co mogę narzekać to na ten egzemplarz o którym już pisałem.
Komentarz