fakt jeszcze winko bylo k
Problemy na przegladzie
Zwiń
X
-
Problemy na przegladzie
Witam!!
Tata posiada ocatvie 1.9 tdi 90KM, przebieg jakies 240tys km i robil teraz przeglad tech, i nie podbitu mu bo za bardzo kopcila mu octavka. Cos tam ze spalinami jest nie tak, za duze wartosci wychodza. I tata sie zmartwil bo nie wie co jest??
Czy mozecie cos doradzic, w czym problem??Fabia Club Polska >>> www.FCP.pl
-
-
To co ja powiem w lipcu heheheehehehh, jedź na bardziej przyjazdną stacje diagnostyczną.............. k k"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
A da sie to jakos wyregulowac??
bo nowe wtryski kosztuja w ASO 880zl za sztukeFabia Club Polska >>> www.FCP.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZygusA da sie to jakos wyregulowac??
bo nowe wtryski kosztuja w ASO 880zl za sztuke
Na rynku do AGR/AHF kosztuja kolo 600zl za komplet. Trzeba tylko poszukac."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
A masz moze jakies namiary, najlepiej w malopolsce.
Bo nie chchialbym suzkac na allegro, bo sie na tym nei znam.Fabia Club Polska >>> www.FCP.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Aligatorspróbuj wyciągnąć kabelek z przepływki, powinno pomóc.
I jak bymozna troszke dokladniejsza instrukcje tego zabiegu bym prosilFabia Club Polska >>> www.FCP.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZygusA czy to pomoze tylko przejsc przez przeglad, czy juz na stale??"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA co oni sprawdzali?? Dymomierzem ilosc sadzy w spalinach, czy jakies inne zwiazki wyszly nie tak. Z tego co wiem to oni diesli nigdy nie badali na sklad spalin. Bada sie tylko benzyny i LPG
Chodzilo o to ze za mocno kopci autko, probowano go pare razy przegazowac, ale dalej to samo, czarny dymek z ruryFabia Club Polska >>> www.FCP.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZygusChodzilo o to ze za mocno kopci autko, probowano go pare razy przegazowac, ale dalej to samo, czarny dymek z rury
Przeciez to diesel, to normalne ze puszcza czarne baki.
Pan diagnosta na oko stwierdzil, ze ten dymek jest za duzy ? Czy jak?
Niech ojciec jedzie do innej stacji, bo w tej ewidentnie chyba szukali dziury w calym zeby przyjac co nieco. :?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA cala reszta jest sprawna, bo jak za malo powietrza przez przytkany filtr powietrza dostaje to tez bedzie tak podkapcal.
Zamieszczone przez PurchawaPrzeciez to diesel, to normalne ze puszcza czarne baki.
Pan diagnosta na oko stwierdzil, ze ten dymek jest za duzy ? Czy jak?Fabia Club Polska >>> www.FCP.pl
Komentarz
-
-
Ja zmieniłem przepływkie i dymi jak lokomtywa ) ale na przygladzie jeszcze nie byłem ale i tak podbiją przegladzik 8) a wtryski mam na sprzedaż od AGR po przebiegu 25 tys. jak cos to na priv. pozdro152 KM/342,8 Nm
ARL, FMIC, dostroił Masters Tuning
Komentarz
-
Komentarz