jest 45 szt :szeroki_usmiech
[O1] Wersja elegance
Zwiń
X
-
16" alu były w opcji
Seria z tego co pamiętam to alu 15"
Wypas min: automatyczna klima, alusy, 4xairbag, 4xel. szyby, lustra elektr. i pogrzewane, spryski reflektorów, centralny zamek.... aaa audio 8 głośników :P , schowek podświetlany, podłokietnik..... co jeszcze?
Kluczyk scyzoryk, tylny podłokietnik :szeroki_usmiechDostojnie do przodu by Dynosoft
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mossJakie jest seryjne wyposażenie Octavii I 2004 Elegance?Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Gdzie mogę znaleźć program lub stronę na której rozkoduję znaczenie znaczków tych od wyposażenia ? (te które są na naklejce w książeczce serwisowej?)
Mam Octavie z 2004roku z grudnia, wersja niby TOUR (chyba jedne z pierwszych?) i co dziwnego w wyposażeniu są:
-felgi 16 cali knife
-automatyczna klima
-grafitowe, metaliczne wykończenie wnętrza
-pilot z scyzorykiem
-pakiet skórzany
-asr
-3 zagłówki i trzy pasy z tyłu
-podłokietnik z przodu
i co dziwne mam tylko dwie elektryczne szyby, nie ma czujników parkowania i są bębny z tyłu.
Co to jest za wersja?
Komentarz
-
-
moss, takie info możesz znaleźć np tu wielka encyklopedia skody octavia sorki nie mogłem sie powstrzymać
Komentarz
-
-
Jakoś na forum nie mogę znaleźć podobnej wersji...
Zapomniałem jeszcze dodać że na przełączniku od świateł jest taki przycisk przesuwany (chyba coming home), więc domyślałem się że to rider, ale dziwią mnie te felgi, brak szyb el. z tyłu i bębny...
Dlatego pytam się 'bardziej doświadczonych'.
Komentarz
-
-
Taką dźwignię mam w Octavii https://ssl.allegro.pl/item384575129...ia_passat.html
Czyli wnioskuję z tego, że to jest tempomat. Jak go uruchomić?
Tego systemu coming home chyba nie mam, bo nie mogę go uruchomić (albo coś źle robię?)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mossTego systemu coming home chyba nie mam, bo nie mogę go uruchomić (albo coś źle robię?)Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Odnalazłem syrenę przekręciłem kluczyk, ale alarm nadal nie działa, co może być przyczyną? Nie wiem co mogę sprawdzić we własnym zakresie z tym alarmem.
Djczas odnalazłeś już specyfikacje?
Mam jeszcze jedno pytanie: czy można zaprogramować moduł komfortu tak, aby przy zamykaniu samochodu zamykały się szyby? ( w poprzedniej octavii tak miałem)
Komentarz
-
Komentarz