teraz doczytalem"....a których po prostu dokupic sie nie da takich jak ładniejsze wnętrze, czy lepsze wykonanie detali w O II. "
poprostu mnie tyn rozwaliles
vw wg mnie ma lepsze wykonczenie i lepsze materialy niz skoda
Wrzuciłeś zdjęcie jasnego wnętrza VW vs. ciemnego Skody. Jasne wnętrza są zdecydowanie bardziej fotogeniczne, ale rzeczywistość jest już trochę inna.
Moja mama ma Golfa V. Jezdze nim dość często i bardzo lubie ten samochód. Naprawdę uważam, ze fajnie się prowadzi, np. wspomaganie chodzi jakby lepiej niz u mnie (ale to moze z powodu roznicy 16" vs 18") i ogólnie wszystko jest solidne i naprawdę pierwsza klasa pomimo upływu już 4 lat (fakt, ze przebieg raptem 78.000 km).
Jednak niestety uważam, ze jakość poszczególnych elementów wnętrza jest gorsza niż w O2. Owszem wszystko jest spasowane bez zarzutu, działa jak należy, ale materiały są jakby gorsze i ogólne wrażenie również wypada na korzyść Skody IMO.
liroyek, Fajnie że kupiłeś Jette to fajne auto i też ma swoje forum zauważ że na naszym forum są ludzie którzy pytają o porównanie z Octavią i takie porównanie robimy co do wnętrza to miałem okazję jeździć i jettą i o2 i powiem ci tylko tyle to auto stara się pokazać jako pasat a i tak pozostanie golfem z większym bagażnikiem niestety
Napisałeś że za 490 zł dostałeś masę dodatków prawie za 8 kzł fajnie ale jak to porównasz co dostałeś za tą kase z wyposażeniem o2 już tak różowo nie wygląda a w o2 jest w standardzie a tu ci dano w promocji i dałeś się zrobić w balona mam okazje obserwować takie auto mojego znajomego i już tak różowo nie jest i na siłę agitujesz za jettą na forum Octavii nikt tu nie jest fanatykiem ale to jest forum octavii a nie o dupie marynie to tak jak na forum mercedesa namawiłbym do kupna lancii obie marki mają swoich zwolenników
Zapraszam na spota to obejżymy twoją Jette i podyskutujemy a potem opiszemy dyskusje na temat różnic VW i Skody oraz różnic cen.
Komentarz