w Krośnie jest tylko jedno ASO Skody
padła turbina i na gwarancji wymieniaja - moze zmienic?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez djczasGirsza wszyscy chcemy wiedziec jakie to ASO ma hamownie tak jak napisał
Zamieszczone przez PurchawaTam, to znaczy gdzie? Bo jakos mi to umknelo. :roll:
Właśnie tam kupowałem swoją Skodę. Na dzień przed odbiorem serwis przyczepił sie do jednej z felg - ponoć była tam ledwo dostrzegalna rysa. Felga została wyslana do lakiernika a ja do miasta )) - dostałem na ten czas ( jakieś 3 godziny ) autko zastepcze. Na sam koniec dorzucili mi jeszcze dywaniki w ramach rekompensaty za stratę czasu.
pozdrawiamJarecki
Octavia II, 2.0 TDI, Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grisza85jak widac, moja opinia co do ASO sie potwierdza... sa ASO i ASO
Tylko czemu w Wawie i okolicach nie dba sie tak o klienta? :?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
padniecie objawilo sie tym ze jak jechalem dluzej 170-190 i potem zatrzymuje sie na swiatlach to przy ruszaniu turbina poprostu sie nie wlaczala, albo podczas jazdy 170 zwalniasz do jakis 120 po czym przyspieszasz, nawet delikatnie, i turbo tez sie wylacza... czasami nawet jak sie jechalo 150 to po pewnym czasie sie sama odlaczala...BMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grisza85tzn. to nie jest tak zaprzyjaznione... poprostu robie tam przeglady, zapoznalem sie z paroma osobami - tzn. moj ojciec - troche pogaduszek o polityce, dziwnym trafem zbierzne poglady polityczne i juz ASO to twoj przyjaciel a nie wrogaczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
Komentarz