w Krośnie jest tylko jedno ASO Skody
padła turbina i na gwarancji wymieniaja - moze zmienic?
Zwiń
X
-
Auto Robert Miś, ul. Jana Pawła II 13a, 38-400 KrosnoZamieszczone przez djczasGirsza wszyscy chcemy wiedziec jakie to ASO ma hamownie tak jak napisał
wiec nie wymiguj sie tylko podaj nazweZamieszczone przez PurchawaTam, to znaczy gdzie? Bo jakos mi to umknelo. :roll:
Właśnie tam kupowałem swoją Skodę. Na dzień przed odbiorem serwis przyczepił sie do jednej z felg - ponoć była tam ledwo dostrzegalna rysa. Felga została wyslana do lakiernika a ja do miasta
)) - dostałem na ten czas ( jakieś 3 godziny ) autko zastepcze. Na sam koniec dorzucili mi jeszcze dywaniki w ramach rekompensaty za stratę czasu.
pozdrawiamJarecki
Octavia II, 2.0 TDI, Elegance
Komentarz
-
-
Jak widac sa.Zamieszczone przez grisza85jak widac, moja opinia co do ASO sie potwierdza... sa ASO i ASO
Tylko czemu w Wawie i okolicach nie dba sie tak o klienta? :?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
mnie tam to na notlauf wyglada i zapieczone kierownice, ale jesli chca wymieniac niech wymieniaja :diabelski_usmiechpadniecie objawilo sie tym ze jak jechalem dluzej 170-190 i potem zatrzymuje sie na swiatlach to przy ruszaniu turbina poprostu sie nie wlaczala, albo podczas jazdy 170 zwalniasz do jakis 120 po czym przyspieszasz, nawet delikatnie, i turbo tez sie wylacza... czasami nawet jak sie jechalo 150 to po pewnym czasie sie sama odlaczala...BMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
Komentarz
-
-
:idea: mam tylko jedno pytanie, jakie trzeba mieć tam poglądy polityczne, żeby zostać ich przyjacielem?Zamieszczone przez grisza85tzn. to nie jest tak zaprzyjaznione... poprostu robie tam przeglady, zapoznalem sie z paroma osobami - tzn. moj ojciec - troche pogaduszek o polityce, dziwnym trafem zbierzne poglady polityczne i juz ASO to twoj przyjaciel a nie wrog
aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
Komentarz