oolsztyniak, teraz to mnie zagiales tym pytaniem nie wiem o 20 albo 21. Ale wiem jedno ze jedna taka przyciemniona jezdzi po Olo.
Octavia II
Zwiń
X
-
A ile miała nalatane?
W Niemczech ludzie są trochę bardziej uczciwi i tam cena mocno zależy od stanu auta, przelotu, itp. Tak więc te najtańsze egzemplarze będą w większości przypadków mocno wyeksploatowane. W przeciwieństwie do Polski - u nas największe szroty po odpicowaniu są sprzedawane za taką samą cenę co porządne egzemplarze...
[ Dodano: Pon 11 Sie, 08 15:54 ]
Zamieszczone przez juranajlepiej RS albo takowy Scout
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez juraNa niemieckiej stronie widziałem OCte Rs za 18500 euro, 2 letnia TDI
Ja tez widzialem roczne Audi A6 3.0TDI za 20 000€ :lol: tylko trzeba bylo zaplacic zaliczke i czekac na kontakt, bo wlasciciel auta byl akurat na wakacjach :x No i oczywiscie zaliczka juz nie wracala.
Ludzie wrocmy na ziemie. :?
Komentarz
-
-
:roll:Czarna sztuka - Bixenon skrętny - Czerwona skóra - Pakiet SPORT
Było: 109KM 250Nm. Jest: 147KM 320Nm by TDI-RACING :-)
Biała sztuka - Zamówiona 06.08.2014
Wyprodukowana 07.10.2014
Odbiór 31.10.2014
Komentarz
-
-
Maicroft,Zamieszczone przez MaicroftLudzie mysla ze roczne auto kupia za 60tys zl, gdzie nowe kosztuje ponad 230tys :roll:
co się czepiasz-pewnie,że kupią ale klepane z dwóch przystanków :?NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruno widzę że jednak fachowcy wyjechali z kraju kiedyś wystarczył jeden przystanek :szeroki_usmiechNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
Komentarz