oolsztyniak, teraz to mnie zagiales tym pytaniem nie wiem o 20 albo 21. Ale wiem jedno ze jedna taka przyciemniona jezdzi po Olo.
Octavia II
Zwiń
X
-
A ile miała nalatane?
W Niemczech ludzie są trochę bardziej uczciwi i tam cena mocno zależy od stanu auta, przelotu, itp. Tak więc te najtańsze egzemplarze będą w większości przypadków mocno wyeksploatowane. W przeciwieństwie do Polski - u nas największe szroty po odpicowaniu są sprzedawane za taką samą cenę co porządne egzemplarze...
[ Dodano: Pon 11 Sie, 08 15:54 ]
Coś nie za bardzo jesteście zdecydowani, te auta jednak się różnią trochę. Skoro nie macie preferencji czy to ma być usportowiony RS czy uterenowiony Scout to może lepiej kupić zwykłą ale za to nowsza / w lepszym stanie?Zamieszczone przez juranajlepiej RS albo takowy Scout
Komentarz
-
-
:lol: :lol: :lol:Zamieszczone przez juraNa niemieckiej stronie widziałem OCte Rs za 18500 euro, 2 letnia TDI
Ja tez widzialem roczne Audi A6 3.0TDI za 20 000€ :lol: tylko trzeba bylo zaplacic zaliczke i czekac na kontakt, bo wlasciciel auta byl akurat na wakacjach :x No i oczywiscie zaliczka juz nie wracala.
Ludzie wrocmy na ziemie. :?
Komentarz
-
-
:roll:Czarna sztuka - Bixenon skrętny - Czerwona skóra - Pakiet SPORT
Było: 109KM 250Nm. Jest: 147KM 320Nm by TDI-RACING :-)
Biała sztuka - Zamówiona 06.08.2014
Wyprodukowana 07.10.2014
Odbiór 31.10.2014
Komentarz
-
-
Maicroft,Zamieszczone przez MaicroftLudzie mysla ze roczne auto kupia za 60tys zl, gdzie nowe kosztuje ponad 230tys :roll:
co się czepiasz-pewnie,że kupią ale klepane z dwóch przystanków :?NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz
-
-
loru, z jednego przystanku byłoby droższe :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiechZamieszczone przez loruno widzę że jednak fachowcy wyjechali z kraju kiedyś wystarczył jeden przystanek :szeroki_usmiechNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz
-
Komentarz