na moim motorku to jest 1.1 na zimnym (1200 obr) i 1.0 na cieplym (900 obr)
1,9TDI - ALH - pytanie
Zwiń
X
-
1,9TDI - ALH - pytanie
Witam,
Mam pytanko.
Czy normalne jest że w przewodzie doprowadzającym paliwo do pompy wtryskowej pojawiają się pęcherzyki powietrza. Zaznaczam że wymieniąłem niedawno filtr paliwa i ponieważ mam to auto od niedawna nie wiem jak było przed wymianą. Nie odczuwam też żadnych prblemów typu brak mocy, przerywanie, itp.
Drugie moje pytanie dotyczy zestawu wskażników. Czy nie pojawi się jaiś problem jeśli wyjme zegary i odłącze od nich kostki elektryczne? Na co trzeba szczególnie uważac prz wymontowywaniu zegarów
-
-
Re: 1,9TDI - ALH - pytanie
Zamieszczone przez perzyktWitam,
Mam pytanko.
Czy normalne jest że w przewodzie doprowadzającym paliwo do pompy wtryskowej pojawiają się pęcherzyki powietrza.
Drugie moje pytanie dotyczy zestawu wskażników. Czy nie pojawi się jaiś problem jeśli wyjme zegary i odłącze od nich kostki elektryczne? Na co trzeba szczególnie uważac prz wymontowywaniu zegarów
ad.1 Pęcherzyki powietrza to normalna sprawa.
ad.2 Jak wyjmiesz zegary nie pojawi się żaden problem.Lepiej żebyś nie prekręcał kluczyka,gdy szafa będzie odłączona,bo mogą pojawić się błędy.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perzyktDrugie moje pytanie dotyczy zestawu wskażników. Czy nie pojawi się jaiś problem jeśli wyjme zegary i odłącze od nich kostki elektryczne? Na co trzeba szczególnie uważac prz wymontowywaniu zegarówTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koja86Zamieszczone przez perzyktDrugie moje pytanie dotyczy zestawu wskażników. Czy nie pojawi się jaiś problem jeśli wyjme zegary i odłącze od nich kostki elektryczne? Na co trzeba szczególnie uważac prz wymontowywaniu zegarów
Komentarz
-
Komentarz